Volkan Şen`e Başbakan Erdoğan`dan Moral Destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçında bir taraftarın sözlü hakareti sonrasında sahayı ağlayarak terk eden bordo-mavili futbolcu Volkan Şen`e moral verdi.

Spor 28.08.2013 12:17:28 0
Volkan Şen`e Başbakan Erdoğan`dan Moral Destek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçında bir taraftarın sözlü hakareti sonrasında sahayı ağlayarak terk eden bordo-mavili futbolcu Volkan Şen`e moral verdi.

5 günlük Rize gezisini tamamlayan Başbakan Erdoğan, Ankara`ya gitmek üzere helikopterle Trabzon`a gitti. Trabzon Havlimanı`ndan Trabzonspor Tesisleri`ne geçen Başbakan Erdoğan, burada bordo-mavili futbolcularla görüştü.

Görüşme esnasında oyuncularla selamlaşan Başbakan Erdoğan, Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçında bir taraftarın sözlü hakareti sonrasında sahayı ağlayarak terk eden Volkan Şen ile de bir süre sohbet etti. Başbakan Erdoğan, Şen`e, "geçmiş olsun" dileyerek, "Futbolda böyle şeyler olur. Zamanla düzelecektir. Fazla problem yapma" diyerek moral verdi.

Başbakan Erdoğan, Rize`deki temaslarının ardından Trabzon`a geldi. Erdoğan, Trabzon Havalimanı`na inişinin ardından beraberindeki Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon ve Rize milletvekilleriyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`ne geçti.

Erdoğan ve beraberindekileri, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman, Teknik Direktör Mustafa Akçay, kulüp yönetcileri ve bazı futbolcular karşıladı.

Kendisine hediye edilen Trabzonspor atkısını takan Erdoğan, kulübün sosyal tesislerinde kulüp yöneticileriyle bir araya geldi. Bazı taraftarlar da Erdoğan`a, bu sırada tezahürat yaptı.

Başbakan Erdoğan, basına kapalı gerçekleştirilen görüşmenin ardından Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nden ayrıldı. Erdoğan, tesislerin çıkışında kendisini bekleyen bir grup bordo-mavili taraftarın "Recep Tayyip Erdoğan", "Trabzon seni seviyor, Trabzon seninle gurur duyuyor" sloganları atması üzerine aracını durdurdu.

Araçtan ineren kalabalığa hitap eden Erdoğan, "Arkadaşlar gösterdiğiniz bu muhabbete çok teşekkür ediyorum. Allah beraberliğinizi her zaman daim etsin. Dün akşamki galibiyetten dolayı tebrik ediyorum, güzel bir mücadele oldu. Dün akşam Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçındaki fair-play anlayışınızdan dolayı özellikle tebrik ediyorum. Gerçekten güzel bir maç oldu. Bu birliğiniz, bu heyecanınız, bu beraberliğiniz, özellikle bu coşkunuz inşallah aynen bu şekilde devam eder" dedi.

Boynunda bordo-mavi atkı olduğu gözlenen Erdoğan, bir taraftarın derneklerini ziyaret etmesini istemesi üzerine, "Bugüne kadar birinci derecede Trabzonspor`u ziyaret ettim. İkinci olarak Çaykur Rizespor`u ziyaret ettim. Fenerbahçeliyim, bu zamana kadar ziyaret etmedim. Galatasaray`ı ziyaret etmedim, Beşiktaş`ı ziyaret etmedim, anlatabiliyor muyum? Başarılar diliyorum" yanıtını verdi.

Rize gezisini tamamlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam saatlerinde helikopterle Trabzon`a geldi. Helikopterle Akyazı dolgu sahasını inceleyen Başbakan Erdoğan’ı daha sonra havalimanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, milletvekilleri ve vatandaşlar karşıladı. Başbakan daha sonra beraberindekilerle Trabzonspor tesislerine geçip Trabzonspor yönetimi ile bir araya geldi.

            Erdoğan Rizespor maçıyla ilgili olarak, "Rizespor maçında aldığınız galibiyetten dolayı sizleri kutluyorum" dedi. Trabzonspor`un iyi bir takım olduğuna vurgu yapan Başbakan Erdoğan, "güçlü bir kadronuz var UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Spor Toto Süper Ligi`nde başarılı olacağınızı ümit ediyorum`` dedi.

            Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri bahçesine geçen Başbakan Erdoğan’a, İbrahim Hacıosmanoğlu, üzerinde  “Dünya Lideri” yazılı 53 numaralı Trabzonspor forması ve gümüş krampon hediye etti.

 

            Başbakan Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Vali Öz, TS yönetimi,  tesislerde takım kadrosunun içine girerek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00