World Football Week, Şampiyonlar Ligi finaline götürüyor

Futbol tutkunlarını stadyumlardan ve ekran başından alıp heyecanlı bir turnuvanın oyuncusu yapacak olan World Football Week (WFW / Dünya Futbol Haftası), 7 - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya, Belek?te gerçekleştirilecek.

Gündem 12.07.2018 11:12:01 0
World Football Week, Şampiyonlar Ligi finaline götürüyor

7 - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenecek Türkiye’nin ilk uluslararası amatör futbol turnuvası World Football Week, turnuvaya katılan şampiyon takımları 2019 Şampiyonlar Ligi finaline götürüyor. World Football Week şampiyonları, 1 Haziran 2019 tarihinde Madrid’te düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finalini Metropolitano Stadı’nda izleme şansını yakalayacak. Amatör futbolcuların kendilerini Dünya Kupası atmosferinde hissedecekleri bir ortam yaratacaklarını söyleyen World Football Week Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gültiken, “Şampiyon takımlarımızı 2019 Şampiyonlar Ligi finaline götürerek bu heyecana yerinde ortak olmalarını sağlayacağız, World Football Week ile hem uluslararası arenada büyük ses getirecek hem de ülkemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlayacağız” dedi.

 

 

Futbol tutkunlarını stadyumlardan ve ekran başından alıp heyecanlı bir turnuvanın oyuncusu yapacak olan World Football Week (WFW / Dünya Futbol Haftası), 7 - 11 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya, Belek’te gerçekleştirilecek. Birçok farklı ülkeden amatör futbolcuların yer alacağı World Football Week’te, 25 – 40, 40+ ve 50+ yaş olmak üzere üç ayrı kategoride maçlar oynanacak.

 

Turnuvayı kazanan şampiyon takımların 1 Haziran 2019 tarihinde düzenlenecek Şampiyonlar Ligi finalini, Atletico Madrid’in Metropolitano Stadı’nda izleme şansı yakalayacağı turnuvada katılımcılara yurt içinden ve yurt dışından ünlü futbolcular, teknik direktörler ve futbol aktörleri eşlik edecek.

 

Çeşitli üllkelerden amatör futbolcu ve misafirlerinin katılacağı turnuvaya karşı gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini vurgulayan organizasyonun başındaki Beşiktaş ve Milli Takım’ın efsane ismi Ali Gültiken, “Şampiyon takımlarımızı 2019 Şampiyonlar Ligi finaline götürerek bu heyecana yerinde ortak olmalarını sağlayacağız, futbolun insanlar üzerinde çok farklı bir etkisi var. Dünyanın neresinde olursanız olun, herkesi en kısa sürede bir araya getirebilen inanılmaz bir güç. İçimizde var olan azim, hırs, tutku, coşku, hayal kırıklığı, üzüntü, sevinç, inanç, mutluluk gibi birçok duyguyu aynı anda ortaya çıkarırken, iletişimde de en etkili araç olabiliyor” dedi.

 

WFW kapsamında ayrıca, futbolla ilgili film gösterimleri, Şampiyonlar Ligi tadında kura çekimi gecesi, kupa töreni, şampiyonluk kutlamaları, eğlenceli yarışmalar, efsanelerle ayak tenisi, efsanelerle frikik turnuvası, efsanelerle penaltı yarışması, gala ve dünyaca ünlü yıldızlarla söyleşiler gibi pek çok özel etkinlik düzenlenecek. Uluslarası bir futbol turnuvasının yanında büyük bir futbol festival alanı da katılımcıları bekliyor olacak.

 

Maç biletine ultra lüks tatil de dahil!

Türkiye’den ve dünyadan çok sayıda amatör futbolcunun bir araya geleceği etkinliğin biletleri www.worldfootballweek.com’da satışa çıktı. Site üzerinden kayıt olan futbolcular, takımlarını da yine aynı platform üzerinden kurabiliyor. Amatör futbolcular, maç keyfinin yanı sıra, Antalya’daki Granada Luxury Belek’te beş gün, ultra her şey dahil tatil yapma fırsatı bulacak. Üstelik turnuvanın da düzenleneceği bu otelde, futbolcular ile birlikte aileleri ve misafirleri de konaklayabilecek.

 

*Uçak biletleri ve vize bedeli dahil değildir.


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19