World of Tanks 9.20 Güncellemesi

Bu güncelleme ile oyuncuların dört gözle beklediği devasa savaşlar ve yeni tanklar oyuna eklendi

Teknoloji 30.08.2017 14:45:15 0
World of Tanks 9.20 Güncellemesi

30.08.2017 — World of Tanks karşılıklı 30 kişilik takımlar halinde oynanacak Devasa Savaşların ve Çin tank avcılarının 9.20 güncellemesiyle birlikte geldiğini duyurdu. Aynı zamanda Fransız, Amerikan, Sovyet ve Japon teknoloji ağaçlarında yer alan tanklardan bazılarının savaş parametrelerinin değiştiği ve oyun dengelerinde yeni bir düzenlemeye gidildiği de gelen bilgiler arasında.

 

Daha fazla tank ve daha kapsamlı savaşlar, World of Tanks oyuncularının her daim istedikleri şeyler. 9.20 güncellemesiyle gelen devasa savaşlar, 30 kişilik iki takımın kıran kırana mücadelesine ev sahipliği yapıyor. Özel olarak bu savaş türü üçün geliştirilen Nebelburg haritası enine ve boyuna 1.4 km uzanan bir alandan oluşmakta. Bu yeni modda sadece 10. seviye tankların kapışabileceğini belirten yetkililer, oyun sonunda kazanılacak hediyelerin de gelişmiş seviyelerde olduğunun altını çiziyorlar. Devasa savaşlar yeni oyun içi para birimi olan tahvilleri de beraberinde getiriyor. Kazanacağınız tahvillerle bir önceki güncellemede eklenen iyileştirilmiş donanımlar ve yönergeleri alabileceksiniz.

 

İlk beta sezonunun büyük ilgi görmesi sonucu sıralamalı savaşların ikinci beta sezonun 9.20 güncellemesiyle birlikte Eylül’de başlayacağı belirtiliyor. Oyunun en iyilerinin yeteneklerini er meydanlarında gösterdikleri bu modda hem ilk sezonun deneyimli tankçıları hem de yeni tankçılar sıralamalarda yükselmeye çalışacak.

 

9.20 güncellemesi aynı zamanda yepyeni Çin tank avcılarını da oyuna ekliyor. 9 tanktan oluşan bu yeni serinin görüş mesafesinin oldukça yüksek ve sağlam kamuflajlarıyla sahada gizlenmeleri de oldukça kolay. Yeni Çin tanklarının oyuna eklenişiyle birlikte oyun dengelerinde de bir değişiklik yapılıyor ve bir çok ulusun tanklarının savaş parametreleri değişiyor.

 

YouTube Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=gQXFZWUTrY8

 

###

World of Tanks Hakkında

World of Tanks zırhlı savaşlarının temel alındığı ilk ve tek takım tabanlı devasa çok oyunculu online aksiyon oyunudur. Kendinizi dünyanın her yerinden çelik kovboyların katıldığı, İkinci Dünya Savaşı’nın epik tank savaşlarının ortasına atın. Cephaneliğiniz, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, Birleşik Krallık, Japonya, Çekoslovakya ve Çin’in tarihsel gerçekliklerine göre hazırlanmış 500’den fazla zırhlı araç içeriyor.

 

World of Tanks hakkında daha fazla bilgi ve ücretsiz oynanan ödüllü aksiyon MMO'yu indirmek için tıklayın: http://worldoftanks.eu

 

Wargaming Hakkında

Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri olmanın yanı sıra ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 10’dan fazla oyun sürmüştür. Wargaming şu anda, 20. yüzyıl savaş konseptini temel alan, zırhlı tankların başrolde olduğu World of Tanks, uçak savaşı simülasyonu World of Warplanes ve deniz savaşı simülasyonu World of Warships gibi takım bazlı çevrimiçi devasa savaş oyunları serisine odaklanmıştır. Wargaming, tüm seriyi (bu üç oyunu) bir araya getirerek online savaş evreninin merkezi hâline gelecek olan Wargaming.net servisini duyurmuştur.

 

World of Tanks Xbox sürümü ve World of Tanks’in mobil sürümü olan World of Tanks Blitz, şirketin çoklu platform desteğini hedefleyen stratejine uygun olarak çıkış yapmıştır. Bu oyunlardan World of Tanks Blitz, mobile platformların yanında, Windows 10 ve Mac OS X ile çapraz uyumludur. 2014 ve 2015’te yayınlanan World of Tanks Xbox sürümü ise epik tank savaşlarını konsol oyuncularının beğenisine sunmuş, Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarının beraberce er meydanlarına inmesine fırsat vermiştir. 2016’da yayınlanan World of Tanks PlayStation®4 sürümüyle şirket, konsoldaki ilerleyişini sürdürmektedir.

 

 

artuklu haber ajansı


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61