Xps Köpük

Sektörün ihtiyaç duyduğu ürünleri uygun fiyatlandırma ile beraber müşterileri ile buluşturur. Bu ürünlerden bir tanesi de xps köpük olarak bilinir ve ısı yalıtımında kullanılır.

Gündem 30.05.2019 16:55:09 0
Xps Köpük

İnşaat malzemeleri ve izolasyon sektöründe öncü bir konumda olan firma, 1960 senesinden bu zamana kadar gelen bir deneyime de sahiptir. İnşaat sektörü içerisinde gerekli olabilecek tüm ürünlerin teminatını yapan firma, sektörün gelişimini yakından takip etmekte ve ürün yelpazesini genişletmektedir. Sektörün ihtiyaç duyduğu ürünleri uygun fiyatlandırma ile beraber müşterileri ile buluşturur. Bu ürünlerden bir tanesi de xps köpük olarak bilinir ve ısı yalıtımında kullanılır.

 

Isı Yalıtımı

 

Isı yalıtım sistemleri binalarda sıklıkla kullanılan ve mevsim değişimlerinden konutun içerisinin etkilenmediği sistemler olarak bilinir. Binaların dış bölgesine uygulanan ısı yalıtım sistemi, kimi durumlarda sadece konut içerisinde de uygulanabilir. Firma tarafından sunulan ürün hizmetleri ile beraber ısı yalıtım sistemini en iyi şekilde uygulayabilmek mümkün olur. Isı yalıtımına konu olan ürünlerden bir tanesi xps köpük olarak bilinir. Ürün hakkında daha fazla bilgi alabilmek için firmanın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Xps Köpük

 

Sıvalı dış cephe sistemlerinde ısı yalıtımını sağlamak için üretilmiş olan bu ürün, yüksek yalıtım özelliğine sahiptir. Ekstrüde polistiren levha olarak üretimi yapılan xps köpükler, buhar difüzyon derecesine sahiptirler. Yüksek yalıtım sağlayarak enerji tüketiminde azaltma yapan bu ürün tasarruf sağlama açısından da tercih edilebilir bir üründür. Isıl konfor sağlaması ile beraber sağlıklı bir yaşam alanını da beraberinde getirir. Xps köpüklerin en büyük özelliği ise çevrenin korunmasına katkı sağlamasıdır.

 

Isı Yalıtım Ürünleri

 

Firma bünyesinde ısı yalıtım ürünleri olarak yer alan pek çok farklı model bulunur. Bu modellerden en çok tercih edileni xps köpükler olarak bilinmekle beraber bunun yanı sıra; izocam cam yünü, strafor köpük, taş yünü gibi ürün seçeneklerine de ulaşım sağlayabilmek mümkün olur. Binaların yapılarına göre tercih edilebilecek olan bu ürünlerin hepsi firma bünyesinde üretilir ve en kaliteli malzemeler kullanılır. Uzun ömürlü kullanım sağlayan ürünler, firmanın 50 yılı aşkın deneyimi ile müşterilere sunulur. Isı yalıtım ürünleri ve xps köpükler hakkında daha fazla bilgi alabilmek için https://www.kucukdeveci.com.tr/ web adresini ziyaret edebilir, firma yetkilisi ile görüşebilirsiniz.

 


Anahtar Kelimeler: Xps Köpük
20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00