YILMAZ ALTINDAĞ`IN GÖREVİ BIRAKMASINA TEPKİLER ARTIYOR

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ?ın görevden ayrılmasına bir tepki de İzmir?den geldi. İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Eski Genel Başkanı Beşir Tunç, ?Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; Yılmaz Altındağ?ı ba

Gündem 28.09.2019 18:31:54 0
YILMAZ ALTINDAĞ`IN GÖREVİ BIRAKMASINA TEPKİLER ARTIYOR

 

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Genel Sekreteri Yüksek Mimar Yılmaz Altındağ’ın görevden ayrılmasına bir tepki de İzmir’den geldi. İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Eski Genel Başkanı Beşir Tunç, “Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; Yılmaz Altındağ’ı başarıyla yürüttüğü görevinde görmek istiyoruz” dedi.

 

Tunç, Altındağ’ın  Mardinliler için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, “ Yılmaz Altındağ’ın Dicle Kalkınma Ajansı’ndaki görevinden ayrıldığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Altındağ, 4 yıllık süre boyunca sadece Mardin’de değil; Güneydoğu Anadolu’muzun önemli kentlerinde topluma yönelik önemli hizmetler sunmuş bir kişiliktir. Her ne kadar görevden ayrıldığını ifade etse de, biz durumun öyle olmadığını düşünüyoruz” diye konuştu.

 

Yetkililere çağrıda bulunan Tunç, şöyle konuştu:

 

“Değerli hemşerimiz Yılmaz Altındağ’ın görevde kalması için bütün yetkililerin her türlü girişimi ve müdahaleyi yapmalıdır.

 

Altındağ’ın görevi bırakması Türkiye’nin dört bir yanında yaşayan Mardinli hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Mardin’imizi önemli görevlerde temsil eden değerlerimize sahip çıkacağımızı buradan duyuruyoruz.

 

Nasıl ki yakın zamanda İzmir’den Kayseri’ye tayin edilen Buca Kaymakamı ve İzmir Vali Yardımcılığı görevlerinde yer alan Sayın Mehmet Sadık Tunç’un İzmir’den ayrılması derin bir yara açtıysa Sayın Altındağ ile ilgili olarak da aynı hassasiyeti taşımaktayız.

 

Buradan tüm yetkililere sesleniyoruz; Yılmaz Altındağ’ı başarıyla yürüttüğü görevinde görmek istiyoruz.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

 

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00