Yahyalı`da Ülkücüler imza topluyor

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren bir grup, İlçe Teşkilatı tarafından belirlenen adayın değiştirilmesi için imza topladı.

Magazin 19.11.2013 09:15:06 0
Yahyalı`da Ülkücüler imza topluyor

 

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren bir grup, İlçe Teşkilatı tarafından belirlenen adayın değiştirilmesi için imza topladı.

 

İlçede Milliyetçi Hareket Partisine uzun yıllardır hizmet ettiğini belirten Kemal Pekçetin; ‘’Yahyalı’da Milliyetçi Hareket Partisine doğan fırsatın yanlış aday nedeniyle kaybedilmesini istemediğimiz için, partiye gönül veren yaklaşık 400 kişinin imzasını aldık ve Parti Genel Merkezine gönderdik’’ dedi.  Yahyalı’da mevcut Belediye yönetimine büyük bir tepki olduğunu, vatandaşında kurtuluşu ilçede ana muhalefet partisi olan Milliyetçi Hareket Partisinde gördüğünü iddia eden Pekçetin; ‘’ o büyük beklenti adayımızın belirlenmesinin ardından, birden yok oluverdi. Belirlenen aday ilçemizde yeterince tanınmıyor. İlçede ki büyük beklentiye cevap veremediğini düşünüyoruz. Bu sebeple henüz zaman varken, bir fikir birliği içerisinde imza toplayarak,  genel merkeze gönderdik. Dikkate alınır mı bilmiyoruz. Ancak partimizin gönül verenleri olarak yanlıştan dönülmesi gerektiğini düşünüyoruz. Partimizden beklenti içerisinde olanlar, ‘’teşekkür ederiz, yine kendi elinizle seçimi şimdiden kaybettiniz, tanınan, herkesin saygı duyduğu bir aday bulmalıydınız’’ yorumları yaparak büyük hayal kırıklığına uğradıklarını beyan ediyor. Geçen yerel seçimde 800 oy farkla kaybettiğimizi hatırlatmak isterim. Mevcut aday gerçekten iyi birisidir. Bizim kendisiyle en ufak bir derdimiz yoktur. Fakat kendi ilçesinde hiç kimse tarafından tanınmamaktadır. Yahyalı’nın Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı vardır. Bu ihtiyaç şuan hat safhadadır. Bunların göz önünde bulundurulmasını ve iyi bir araştırma ile tanınan bir aday istiyoruz’’ dedi.

 

Kemal Pekçetin-Yahyalı/Kayseri


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88