YALOVA ÜNİVERSİTESİNE BAYAN REKTÖR ADAYI

Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, rektör adaylığını açıklamak üzere basın mensupları ile Setur Marina?da bulunan Alaçatı Muhallebicisi?nde kahvaltıda buluşarak,YALOVA ÜNİVERSİTESİ`ne rektör adayı olduğunu açıkladı.

Gündem 9.12.2016 17:03:23 0
YALOVA ÜNİVERSİTESİNE BAYAN REKTÖR ADAYI

Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY, rektör adaylığını açıklamak üzere basın mensupları ile Setur Marina’da bulunan Alaçatı Muhallebicisi’nde kahvaltıda buluşarak,YALOVA ÜNİVERSİTESİ'ne rektör adayı olduğunu açıkladı.

 

Mardin'in Tanaınmış ailelerinden ''YÜCESOY'' 'ların Gelini ve Yalova'lı  Hafız Ahmet'in torunu olan Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY'un Yalova Üniversitesi Adaylığını açıklamasının ardından Yalovada yerleşik Mardinlililerin Örgütlendiği  Yalova Mardinliler Derneği yazılı açıklama yaparak,Prof. Dr. Fehime Jülide HIZAL YÜCESOY'un Rektör adaylığını desteklerini açıkladılar.

 

Yalova Setur Marina’da bulunan Alaçatı Muhallebicisi’nde kahvaltıda Basın ile buluşan  Prof. Dr. YÜCESOY, Yalovalı olduğu için kente yönelik çalışmaları ona keyif verdiğini belirterek, kendi Ar-Ge labarotuvarında suları korumak için su analizi çalışmaları yaptığını belirterek "İyi işleyen kurumların, verimliliğin ve toplumsal zenginliğin artmasına katkıda bulunduğu gerçeğiyle yola çıkarak Yalova Üniversitesi’nde kurumsal yapılanmanın gerektiği mekanizmaların işler hale getirilecek ve kurumsal yapıyı güçlendireceğiz.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-YALOVA


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00