Yamaç Paraşütü Festivalinde Gençler Mardin Semalarında Tur Attı

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Derik Belediyesi ortaklığında bu sene üçüncü etabı düzenlenen Yamaç Paraşütü Tandem Uçuş Festivalinde gençler Mardin semalarında uçmanın tadına vardı.

Mardin 20.11.2021 12:56:00 0
Yamaç Paraşütü Festivalinde  Gençler  Mardin Semalarında Tur Attı

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Derik Belediyesi ortaklığında bu sene üçüncü etabı düzenlenen Yamaç Paraşütü Tandem Uçuş Festivalinde gençler Mardin semalarında uçmanın tadına vardı.  

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Gençlik Merkezi ile Derik Belediyesi ortaklığında, yamaç paraşütüne ilgi duyan gençler için Gençlik Merkezinde eğitimler düzenlendi. Daha sonra 21 Kasım Şehir Stadyumunda teorik eğitimlerini alan öğrenciler, yamaç paraşütü ile uçuş eğitimi aldı. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Derik Belediyesi ortaklığında, teorik ve pratik eğitimlerini tamamlayan gençler için Yamaç Paraşütü Tandem Uçuş Festivali’nin üçüncü etabı düzenlendi. Derik ilçesi Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Tepesinde düzenlenen festivale İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mahmut Demirtaş İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Evren Çakır, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, eğitmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Festival sabah 08.00’de Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk Tepesinde, gençlerin yamaç paraşütü uçuşları ile başladı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 20 genç, paraşütle uçuş deneyimi yaşadı.  

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Türk bayrağı ile uçuş yapan genç sporcuları alkışladı, onları tebrik etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DERİK


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00