YARIŞMA VE EĞLENCE HEYECANI AYNI ANDA STAR CITY`DE

Bubble Room Eğlence Arenası Türkiye?de İlk Kez Starcity Outlet?te!

Türk Dünyasından Haberler 15.09.2015 16:32:58 0
YARIŞMA VE EĞLENCE HEYECANI AYNI ANDA STAR CITY`DE

Tüm çocukların köpüklerin büyülü dünyasını keşfederek çılgınca eğlenecekleri dinamik, büyüleyici, sıra dışı bir deneyim olan Bubble Room Eğlence Arenası Türkiye’de ilk kez Starcity Outlet’te meraklılarını ağırlayacak.

Starcity Outlet’te okul öncesi gerçekleştirilecek olan Bubble Room Eğlence Arenası, çocukları sadece eğlendirmekle kalmayacak; bilim becerilerini, matematik becerilerini, ince motor becerilerini, büyük motor becerilerini, yaşıtları ile bir araya gelen çocukların takım ruhu oluşturmalarını sağlayarak; eğlence ve bilimin bir arada sunulduğu kabarcıkların büyülü dünyasını bilim eğitmenleri ile keşfedecekler.

Yepyeni bir interaktif eğlence...

13–20 Eylül tarihleri arasında 12:00–19:30 saatlerinde; kabarcıkları birebir deneyimleme şansı yakalayacak olan minik ziyaretçiler, hem eğlenecek hem de eğitmenler tarafından verilen şaşırtıcı anlatımlar eşliğinde kabarcıkların büyülü dünyası hakkında daha önce duymadıkları bilgilere sahip olacaklar.

Starcity Outlet’te gerçekleşecek olan Bubble Room Eğlence Arenası’na tüm öğrenciler Starkids kartları ile ücretsiz katılacak. Starkids kartı olmayanlar hemen danışmaya koşacak, hemen Starkids kartlı olacak!

Okula Dönüş Heyecanı iPhone 6 Plus İle Yaşa!

21 Eylül – 4 Ekim tarihleri arasında okula dönüş heyecanını yaşan gençler ise Starcity’de çektikleri en yaratıcı eğlence temalı fotoğraflarını #eğlenceninyıldızı hashtagi ile Instagram hesabında paylaşarak, iPhone 6 Plus kazanma şansını yakalayacak! Starcity’nin hem eğlendiren hem de kazandıran yarışmasıyla gençler için iPhone 6 Plus kazanmak çok kolay olacak.

 

Okula dönüş öncesinde eğlence ve iPhone 6 Plus kazanma şansı için Starcity Outlet’e davetlisiniz, bu fırsatı kaçırmayın!

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78