YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

HSK üyelerinin görev süresinin sona ermesi münasebetiyle Yargıda Birlik Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde; Yargıda Birlik Derneği Kurucular Kurulu, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, İstişare Kurulu ve Etik Kurulu üyeleri bir araya geldi.

5.06.2017 09:28:43 0
YARGIDA BİRLİK DERNEĞİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

HSK üyelerinin görev süresinin sona ermesi münasebetiyle Yargıda Birlik Derneği tarafından düzenlenen  iftar yemeğinde; Yargıda Birlik Derneği Kurucular Kurulu, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, İstişare Kurulu ve Etik Kurulu üyeleri bir araya geldi.

 

Adalet Bakanı  Bekir BOZDAĞ'ın da katıldığı  birlik ve beraberlik mesajlarının güçlü biçimde verildiği iftar yemeğinde  özverili ve başarılı çalışmaları ile yargı teşkilatının gönlünde taht kuran üyelere,   anı plaketi takdim verildi.

 

Yargıda Birlik Derneği tarafından yapılan Açıklamada ise;

''Ülkemiz, milletimiz, yargı teşkilatımız ve tarih; hukukun üstünlüğü, hain terör örgütü mensuplarının yargı teşkilatından uzaklaştırılması, yargının zedelenmiş olan saygınlığını tekrar kazanması bakımından, yılmadan, cesaretle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp zor denileni başararak yargı teşkilatının gönlünde müstesna ve kalıcı bir yer edinen HSK üyelerimizi unutmayacaktır.

 

Derneğimizin tüm üyeleri adına, görev süresi sona eren üyelerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki vazifelerinde ve özel hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.''Denildi.

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,5%-0,98
  • DOLAR

    32,21% 0,13
  • EURO

    34,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,15% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00