YAŞAR`DAN BAYRAM MESAJI

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Belediye olarak Ramazan ayı boyunca kurdukları iftar sofralarında binlerce kişiyi ağırladıklarını hatırlatan Yaşar, ilçede Ramazan ruhunun doyasıya yaşandığını ka

16.07.2015 18:34:53 0
YAŞAR`DAN BAYRAM MESAJI


Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Belediye olarak Ramazan ayı boyunca kurdukları iftar sofralarında binlerce kişiyi ağırladıklarını hatırlatan Yaşar, ilçede Ramazan ruhunun doyasıya yaşandığını kaydetti.

Bu Bayram İslam dünyasına barış getirsin

Tüm Yenimahalle halkının ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Yaşar, “Bayramların en önemli özelliklerinden birisi kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ortamının oluşması, kırgınlıkların son bulmasıdır. Ülke olarak birlik beraberlik içerisinde bir Ramazan geçirdik ve Bayram’a kavuştuk. Ancak dünyanın değişik yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizacılar içinde kıvranıyor. Bulunduğumuz coğrafyada hoşgörü ve sevgi ortamına fazlasıyla ihtiyaç duyuyoruz. Dilerim bu Ramazan Bayramı, İslam dünyasına özlediğimiz huzur ve barış ortamını getirir” dedi.

Bayram ziyaretlerini ihmal etmeyin

Akraba, eş, dost ziyaretlerinin Bayramların en güzel özelliklerinden biri olduğunu ifade eden Yaşar, “Bu özelliğin kaybolmaması için Bayram ziyaretlerini ihmal etmeyelim. Büyüklerimizin, yakınlarımızın gönlünü alalım. Dilerim bu Bayram, tüm kırgınlıklar, küskünlükler son bulur. Ramazan Bayramı, ülkemize ve İslam alemine güzellikler getirir” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: YAŞAR`DAN BAYRAM MESAJI
20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24