Yatağan Polisinin Büyük Başarısı

Muğla'nın Yatağan İlçesinde park halindeyken çalınan otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin başarılı takibi sonucu Marmaris İlçesinde bulunurken, şüpheli şahıs ta yakalandı.

Polisiye Haberler 7.08.2020 17:35:00 0
Yatağan Polisinin Büyük Başarısı

  
Muğla'nın Yatağan İlçesinde park halindeyken çalınan otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin başarılı takibi sonucu Marmaris İlçesinde bulunurken, şüpheli şahıs ta   yakalandı.

 

Yatağan İlçesinde Polis Merkezi Amirliğine gelen müşteki N.A. isimli şahıs  otomobilini  kısa bir süre önce İlçe Merkezinde park ettiğini sonrasında ise aracının  yerinde olmadığını gördüğünden çalıntı müracaatında bulundu. Çalınan araç ile ilgili olarak  Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi polisler yaptıkları araştırmadan aracı çalan şahsın kimlk bilgilerine ulaştılar, ardından da araç ile beraber şahsın marmaris İlçesinde bulunduğunu tespit ettiler.

 

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile  koordineli olarak yapılan çalışma neticesinde is şüpheli T.T. isimli şahıs çalıntı araç ile beraber yakalandı. Hırsızlık Suçu ile ilgili olarak adli tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

 

Yatağan Polisinin çalınan araçla birlikte olayın  şüphelisini başarılı bir çalışma sonucunda  kısa bir süre içerisinde yakalaması vatandaşların takdirini topladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/YATAĞAN


Anahtar Kelimeler: Yatağan Polisinin Büyük Başarısı
30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61