YATAĞAN'DA POLİS AMCA ÇOCUK KÜTÜPHANESİNİN İLK KİTAPLARI KAYMAKAM'DAN

Yatağan İlçesinde tehir edilmekte olan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine ilk kitapları Kaymakam Onur Kökçü hediye etti.

Yaşam 17.10.2020 11:47:00 0
YATAĞAN

Yatağan İlçesinde tehir edilmekte olan Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine ilk kitapları Kaymakam Onur Kökçü hediye etti.

 

Bilindiği gibi Muğla 'nın Yatağan İlçesinde Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinin teşhir edilmesine geçtiğimiz günlerde başlanmışdı. Yatağan Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sinanbey İlkokulu Müdürlüğü 'nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa kurulacak olan çocuk kütüphanesinde hikaye ve masal kitapları başta olmak üzere birbirinden farklı  kitaplar öğrenci, öğrenmen ve öğrenci velilerinin beğenisine sunulacak. İlçenin köklü okulları arasında gösterilen Sinanbey İlkokulu 'nda teşhir edilecek olan kütüphane ile ''Polis dostunuz, arkadaşınızdır.'' fikri benimsetilerek, mevcut olan polis sevgisinin daha da arttırılması hedefleniyor.

 

Polis Amca isimli çocuk kütüphanesine ilk kitapları Yatağan İlçe Kaymakamı Onur Kökçü hediye etti. Kahraman Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz 'ın babası Mehmet Yılmaz 'ın yazmış olduğu ''Şehit Anasının Feryadı Ümmü Yılmaz'' isimli şiir kitaplarını kütüphaneye hediye eden Kaymakam Kökçü 'nün ileriki günlerde de desteklerinin devam edeceği öğrenildi.

 

Polis Amca isimli çocuk kütüphanesinden   kitapların  ödünç olarak alınması ve verilmesi esnasında yüksek düzeyde dezenfeksiyon sağlayan yeni nesil anti-mikrobiyal bir çözelti  ile de dezenfekte edileceği öğrenilmişti. Dileyen vatandaşların kullanılmamış olmak kaydıyla kütüphaneye kitap hibe edebilecekler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MUĞLA/YATAĞAN


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00