Yaza Özel İş Elbiseleri

Bu yaza daha şık, daha konforlu girin diye özel üretim çözümler sunuyoruz. Yaza özel iş elbiseleri Giviu sayesinde markanıza özel olarak tasarlanıyor. Kaliteli, özel teknoloji ile tasarlanmış; üstün kumaş kalitesi ile üretilen, kurumsal kimliğinize, kurum

Tanıtım Yazısı 2.03.2020 17:48:00 0
Yaza Özel İş Elbiseleri

Bu yaza daha şık, daha konforlu girin diye özel üretim çözümler sunuyoruz. Yaza özel iş elbiseleri Giviu sayesinde markanıza özel olarak tasarlanıyor. Kaliteli, özel teknoloji ile tasarlanmış; üstün kumaş kalitesi ile üretilen, kurumsal kimliğinize, kurumsal görünümünüze değer katacak onlarca farklı ürün grubunu keşfedin.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlar

 

Suya dayanıklı, leke tutmayan, anti bakteriyel ürünler sayesinde çalışanlarınızın sağlığını koruyun; konforu yüksek, güvenlik sağlayan özel ürünlerle onlara rahat bir çalışma deneyimi sunun. İş elbiseleri konusunda fark yaratan birbirinden harika ürünleri keşfedin. Markalar artık bir bütün halinde değerlendiriyor.

Kendi imajınızı tasarlamak, kendi imajınızı bir adım öne çıkarmak ve marka algınızı güçlendirecek yaratıcı çözümler sayesinde her zaman bir adım önde olun. Rakiplerinizle rekabet dolu ticaret dünyasında, farkı korumak adına harekete geçin.

Yarattığınız her fark müşterilerinizin, çalışanlarınızın gözünde kısa bir zaman içinde fark edilecektir.

Kusursuz Tasarıma Sahip Yaza Özel İş Elbiseleri

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Yaz sıcaklıkları bunaltıcı olabilir; hava alan özel tasarım kumaşlarla, çalışanlarınıza hem güvenlik hem de konfor sağlayın. Yarattığınız her fark onların verimliliğine, üretkenliğine ve çalışma azmine katkı sağlayacaktır.

 

Kurumsal kimliğinizi güçlendirmek için atacağınız her adım size daha fazla karlılık olarak geri dönecektir. Mevsimsel gerekliliklere tam uyum sağlayan iş pantolonları, iş tulumları, iş t-shirt, iş önlükleri ve iş eldivenleri sayesinde kusursuz bir görünüm inşa edin. Aynı zaman da iş yelekleri ile temiz, serin havalarda dahi vücut ısısını olması gerektiği seviye de tutacak ürünleri keşfedin.

 

 

Uzman kadromuzun sizlere sunduğu, sizin sektörünüze özel olarak tasarladığı birbirinden eşsiz ürünleri keşfetmeye başlayın. Şimdi her şey değişiyor, bu değişime uyum sağlayarak rakiplerinizin önüne geçmeye, karlılığınızı artırmaya ve kurumsal algınızı güçlendirmeye başlayabilirsiniz.

https://www.giviu.com.tr/

 

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Yaza Özel İş Elbiseleri
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19