YAZAR BÜLENT TEKİN`DEN İSTİFACI HDP`Lİ VEKİLLER KONUSUNDA FLAŞ DEĞERLENDİRME

Yazar Bülent Tekin,HDP İstanbul ve Hatay milletvekilleri Erkan Baş ve Barış Atay`ın HDP`den istifa edip, Türkiye İşçi Partisi`ne geçecekleri yönünde bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberleri değerlendirdi.

Siyaset 30.07.2018 21:29:28 0
YAZAR BÜLENT TEKİN`DEN  İSTİFACI HDP`Lİ VEKİLLER KONUSUNDA FLAŞ DEĞERLENDİRME

Yazar Bülent Tekin,HDP İstanbul ve Hatay milletvekilleri Erkan Baş ve Barış Atay'ın HDP'den    istifa edip, Türkiye İşçi Partisi'ne geçecekleri yönünde bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberleri değerlendirdi.

 

Yazar Bülent Tekin ''MİLLETE SAYGI VE HAMALLIK''başlıklı değerlendirme yazısında şu ifadelere yer verdi;

 

''HDP'den seçilen bazı milletvekillerin istifa edip başka partilere geçeceği haberleri internette ve bazı ajanslarda yer aldı. Daha sonra bir yalanlama gibi haberler de yayınlandı. Ancak böyle bir istifa olsun ya da olmasın bir şeylerin söz konusu olduğunu da ortaya zaten koyar düşüncesindeyim. Ve biz biliriz ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz gibi bir atasözü ya da hikâyeyi önemseriz. Bu nedenle bu konuda bir iki,söz söyleme ihtiyacı duydum. 

 

HDP'den seçilen başka siyasi parti milletvekillerinedir: Kürt oylarıyla milletvekili seçilenlerin kendi güçlerinin olmadığını bilmeleri gerekir. Gücünüz olsaydı seçime kendi partiniz varsa eğer onla ya da bağımsız aday olarak katılırdınız. Biraz millete saygı gösterilmeli. HDP'nin Kürt insanına bazı şanslı şahısları Meclis'e taşıma hamallığı verdiği şeklinde davrandığı ortaya çıkmıştır. Kurnazlık gariban insanların siyaseten istismarı ile oluşmuştur maalesef. Çok yazık. Bu konudaki kanaatim budur. Saygı ve sevgi sunuyorum''Dedi
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00