YAZAR TAN SON KİTABINI ULUCANLAR CEZAEVİNDE OKURLARINA İMZALADI

Türk edebiyatının sevilen isimlerinden olan, ?Piraye, Yüreğim Seni Çok Sevdi, Pembe ve Yusuf? gibi kitaplarıyla okuyuculardan büyük ilgi gören Yazar Canan Tan, son kitabı ?Kelepçe? yi Ulucanlar Cezaevi Müzesinde okurlarına imzaladı.

Kültür ve Sanat 17.10.2016 15:41:48 0
YAZAR TAN SON KİTABINI ULUCANLAR CEZAEVİNDE OKURLARINA İMZALADI

 Türk edebiyatının sevilen isimlerinden olan, “Piraye, Yüreğim Seni Çok Sevdi, Pembe ve Yusuf” gibi kitaplarıyla okuyuculardan büyük ilgi gören Yazar Canan Tan, son kitabı “Kelepçe” yi  Ulucanlar Cezaevi Müzesinde okurlarına imzaladı.

 

Açıldığı günden bu yana büyük ilgi gören Ulucanlar Cezaevi Müzemiz, düzenlenen etkinliklerle de ilgi görmeye devam ediyor. Türk edebiyatının sevilen isimlerinden olan, “Piraye, Yüreğim Seni Çok Sevdi, Pembe ve Yusuf” gibi kitaplarıyla okuyuculardan büyük ilgi gören Canan Tan, son kitabı “Kelepçe” yi imzalamak için Ulucanlar Cezaevi Müzesini  tercih etti.

 

Kısa adı TÜKAL olan “Tüm Kadın Lobisi Derneği”nin organizasyonu ile Ulucanlar Cezaevi Müzesinde okurlarıyla buluşan Yazar Canan Tan, hem kendisini tanımak isteyenlerle sohbet etti, hem de kitaplarını imzaladı.

 

“Kelepçe” isimli kitabında, Yeter, Mimoza, Gonca, Beyza, Sultan, Zeyno, Merve ve Mine isimli kadın mahkumların hikayelerinden yola çıkarak, kadın kader mahkumlarının hayatını anlatan Tan, okuyucularla buluşmak için Ulucanlar Cezaevi Müzesinin oldukça anlamlı bir yer olduğunu söyledi.

 

İç burkan, hüzünlü, ama bir o kadar da heyecan verici ve çarpıcı hikayelerin okuyucuyu sarstığı son kitabı “Kelepçe” hakkında sorulan sorulara yanıtlar da veren Yazar Canan Tan, söyleşinin bitiminde okurları için kitaplarını imzaladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62