Yazar Hayati İnanç Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Nusaybinlilere Konuk Oldu.

Nusaybin Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının birlikte organize ettiği ve “Nusaybin’de Ramazan Bir Başka Güzel” temasıyla yapılan Ramazan Ayı etkinlikleri sürüyor.

Mardin 26.04.2022 13:20:00 0
Yazar Hayati İnanç Ramazan Etkinlikleri Kapsamında Nusaybinlilere  Konuk Oldu.

 Nusaybin Kaymakamlığı ile Belediye Başkanlığının   birlikte organize ettiği ve “Nusaybin’de Ramazan Bir Başka Güzel” temasıyla yapılan Ramazan Ayı etkinlikleri sürüyor.

 

Yazar Hayati İnanç’ın Mitanni Kültür Merkezi’nde konuk olduğu programa vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Nusaybin ilçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili . Ercan Kayabaşı;

Ramazan Ayı süresince çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, etkinliklerle vatandaşlarımızın hem kaynaşmasını sağlamak hem de eski ramazanları bir nebze olsun yaşatabilmek, ilçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesi adına bu tür etkinlikleri düzenlediklerini dile getirdi. Sayın Kayabaşı’nın açılış konuşmasından sonra program Yazar Hayati İnanç’ın sohbetiyle devam etti.

Nusaybin’de olmaktan çok mutluluk duyduğunu dile getiren Yazar Hayati inanç; Ramazan Ayının maneviyatına uygun yaşanmasının önemine değinerek, bu ayın nasıl bereketli bir şekilde geçirilmesi gerektiğini, günlük yaşamdan ve sahabelerin hayatından birçok örnekler vererek konuşmasını gerçekleştirdi.

Program sonrası Nusaybin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Ercan Kayabaşı, Yazar  Hayati İnanç’a teşekkürlerini ileterek, çiçek takdiminde bulundu.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19