YDP GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ`DEN MARDİN`DEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE BÜYÜK TEPKİ

Yeni Dünya Partisi.Genel Başkanı Emanullah Gündüz yaptığı yazılı açıklamada:`` Mardin ilçe ve köylerinde TEDAŞ bilerek kestiği için iki gündür elektrik sorunu var buna bağlı olarak da su sıkıntısı var. Bunun tam da Sayın Cumhurbaşkanımızın Mardin`i ziyare

19.03.2018 18:45:25 0
YDP GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ`DEN MARDİN`DEKİ ELEKTRİK KESİNTİSİNE  BÜYÜK TEPKİ

Yeni Dünya Partisi.Genel Başkanı Emanullah Gündüz yaptığı yazılı açıklamada:'' Mardin ilçe ve köylerinde TEDAŞ bilerek kestiği için iki gündür elektrik sorunu var buna bağlı olarak da su sıkıntısı var. Bunun tam da Sayın Cumhurbaşkanımızın Mardin'i ziyaret etmesi sonrası olması "Cumhurbaşkanın talimatı ile elektrikler kesildi" kara propagandası yapılmasına yol açmıştır''Dedi.

 

Gündüz açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

''Mardin ilçe ve köylerinde TEDAŞ bilerek kestiği için iki gündür elektrik sorunu var buna bağlı olarak da su sıkıntısı var. Bunun tam da Sayın Cumhurbaşkanımızın Mardin'i ziyaret etmesi sonrası olması "Cumhurbaşkanın talimatı ile elektrikler kesildi" kara propagandası yapılmasına yol açmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın bunu yaptırdığını iddia etmek akıl tutulması ve Örgüt propagandasıdır. Yerel yöneticilerimiz ve Ankara sorunu çözmeye çalışıyor. Su ihtiyacını gidermek için elektrik verilecek ve sonra yine kesilecektir.
 

Özelleştirme karşıtı değilim. Elektrik su telekomünikasyon hizmetleri ile Şeker tütün çay fındık pamuk buğday vs gibi stratejik ürünler özelleşmemeli. Devlet kontrolünde olmalı hatta Devlet Elektriği Suyu bedava vermeli Türkiye'nin bu konuda imkanları yeterli. Şirket TEDAŞ istiyor diye iki gündür Mardin'de elektrik sorunu var bu doğru değil şirket Devletten büyük değil ve olmamalı. ''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00