YDP GENEL BAŞKANI GÜNDÜZ MİDYAT-DARGEÇİT KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Mardinli Emanullah GÜNDÜZ Mardin Midyat ve Dargeçit arasında yaşanan kaza ile ilgili açıklamada bulundu.

Mardin 8.09.2020 12:38:00 0
YDP GENEL BAŞKANI   GÜNDÜZ  MİDYAT-DARGEÇİT  KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN KAZAYLA İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Mardinli Emanullah GÜNDÜZ Mardin Midyat ve Dargeçit arasında yaşanan kaza ile ilgili açıklamada bulundu.

 

Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah GÜNDÜZ şunları söyledi:" Öncelikle kazada hayatını kaybeden gençlerimize Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Ankara'dan Mardin Midyat'a ve Dargeçit'e en kalbi üzüntülerimi ve selamlarımı iletiyorum. Dün şunu söyledim. "Devletimiz Mardin'imizin Midyat Dargeçit ilçeleri arasında son derece muazzam bir yol yaptı. Yolun lüks konforu ne yazık ki sürücüleri aşırı hıza sevk ediyor. Yine aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden kaza olmuş ve 7 gencimiz vefat etmiştir. Allah rahmet eylesin. Trafik kurallarına uyalım çünkü hayatın sigorta poliçesi yoktur." Bu açıklamam Twitter'da Mardin'i tanımayan bilmeyen ve açıklamada vermek istediğim mesajı anlayamayan kişiler tarafından çokça eleştirildi, sahibi belli olmayan sahte hesaplar tarafından şahsıma hakaret ve küfür içeren çokça paylaşımlar yapıldı. Mardin Midyat ve Dargeçit arasındaki eski yol çok kötüydü mesafe kısa olduğu halde yolculuk süresi uzundu zordu yol dolambaçlı inişli çıkışlıydı bu sebeple çok şikayet edilirdi ancak devletimiz çok konforlu çok rahat bir yol yaptığı için bu yolda vatandaşlarımız kurallara uymayıp aşırı hız yapıyorlar bu yolda daha önce de çokça kazalar oldu şuan da aşırı hızdan ve kazalardan şikayet ediliyor ve ben hep hız yapılmaması gerektiğini dile getirdim. Vermek istediğim mesaj çok açık ve net yolun rahatlığı sebebiyle hız yapmayın çünkü hız sonucu olan kazanın telafisi yok."Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35