YENİ KIZILTEPESPOR VOLEYBOL TAKIMI EFELER LİGİNDE ....

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi Final etabında, Efeler Ligi yolunda son maçına çıkan Yeni Kızıltepespor Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı ile oynadığı final karşılaşmasını 3-0 kazanarak Efeler Ligine yükseldi.

Spor 22.04.2021 16:02:00 0
YENİ KIZILTEPESPOR VOLEYBOL TAKIMI EFELER LİGİNDE ....

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi Final etabında, Efeler Ligi yolunda son maçına  çıkan  Yeni Kızıltepespor  Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı ile oynadığı final karşılaşmasını 3-0 kazanarak Efeler Ligine yükseldi.

Bir 2 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

TVF Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan  ve saat 13.00'te başlayan karşılaşmada Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı ile karşılaşan Yeni Kızıltepespor   maçı 3-0 kazanarak Şampiyon oldu.Şampiyonluğu kazanan Yeni Kızıltepespor Voleybol Takımı önümüzdeki sezon Efeler Liginde oynamaya hak kazandı.

Bir iç mekan görseli olabilir

 

 

Ankara'da TVF voleybol sahasında oynanan ve saat 13.00'te başlayan  karşılaşmayı Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam,Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin,AK PARTİ MKYK Üyeliğine yeniden seçilen Eski Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu,Eski Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri,DEKİNSAN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kösen,DEKİNSAN Grup Yönetim KuruluBaşkanı ve kurucu Ortak Hasan Keleşoğlu, Mardin  Kızıltepe ve Çevresi Sosyal  Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez,Yeni Kızıltepespor Başkanı Şükrü Cevheroğlu,Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı ve Aşiti Aşiret  reisi  Mehmet Ali Çeçen ve Ankara'da yaşayan Mardinliler maça yoğun ilgi gösterdi.

Bir bir veya daha fazla kişi ve iç mekan görseli olabilir

 

Ankara’nın ev sahipliği yaptığı TVF Erkekler 1. Ligi final karşılaşmasında Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı ile karşılaşan Yeni Kızıltepespor Voleybol Takımı baştan sona kadar çekişmeli geçen karşılaşmada  ilk seti 34-32,ikinci seti  25-17 ,Üçüncü seti de 25-18 kazanarak ,Volrybol Erkekler 1.LİG Şampiyonu olmayı başararak  Efeler Liginde oynamaya hak kazandi.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Maç sonrasında Kızıltepe Kaymakamı Hüseyin Çam ve Protokol sahaya çıkarak Yeni Kızıltepespor Voleybol Takımının Şampiyonluk Kutlamalarına katıldı.

 

Bir 2 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00