``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları``

TYB İstanbul Şube Başkanı Hüseyin Öztürk`ün öğrencileri ``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları`` başlıklı programlar ile gençleri TYB İstanbul Şubesinde buluşturuyor.

6.02.2015 10:01:10 0
``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları``

TYB İstanbul Şube Başkanı Hüseyin Öztürk`ün öğrencileri ``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları`` başlıklı programlar ile gençleri TYB İstanbul Şubesinde buluşturuyor.

 TYB İstanbul şubesi genç yazarlar birliği tarafından ikincisi  düzenlenen Moderatörlüğünü  Genç Yazarlar Başkan Yardımcısı Onur Temiz`in yaptığı  ``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları`` konulu konferans yoğun bir katılım ile gerçekleşti.Bu hafta Osmanlı Eğitim Ocakları Gençlik Kolları Genel Başkanı Şener Mengene ve Araştırmacı-Yazar-Stratejist Suat Gün hocanın konuk olduğu programda önemli konuların altı çizildi.

 İlk olarak  konuşmalarını yapan Şener Mengene ;

Osmanlı`da eğitim sistemine vurgu yaptı.Gençlerin Osmanlıca öğrenmesinin ve Osmanlıca`nın ders olarak okutulmasının iyi bir gelişme olduğunun altını çizen Mengene ,Gençlik ecdadı ve dedelerinin dilini konuşmalı,konuşacaktır dedi.Daha sonrasında ``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları`` ve gençlerin Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif rol alması gerektiği konusunda gençleri bilgilendirdi.

 İkinci konuşmacı olarak kürsüye gelen Araştırmacı-Yazar-Stratejist  Suat Gün ; 

Ortadaoğu`da Türkiye`nin önemi  konusunda gençleri bilgilendirip ,Türkiye`nin Ortadoğu`da izlediği stratejiler,Afrika bölgesinde izlenen stratejiler konusunda gençleri bilgilendirdi.Afrika`nın yalnız bırakılmamasını sahip çıkılmasının altını çizdi.Dünya`nın yeni bir şekil aldığı ve şekil alan Dünya`da Türkiye`nin önemi ,

büyük oranda yeni yetişen gençlerin yapacağı başarılarla sağlanacağını söyledi.Üstüne Basa basa inadına Afrika`ya gideceğiz diyerek konuşmalarına bitirdi.

 Programa birçok gençlik kuruluşları ve siyasi parti yöneticileri katıldı.

 TYB İstanbul Şubesi Genç Yazarlar Birliği Başkanı Ertuğrul Çağatay Köse ;

``Yeni Türkiye`de Gençlik Politikaları``  adıyla başlattıkları bu programların tüm hızıyla devam edeceğini,her hafta başka bir isimle gençleri buluşturup genç kardeşlerimizi ``Yeni Türkiye Yolunda`` yetiştireceklerini söyledi.



ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90