YENİ VALİ TAŞKESEN:``MESLEK HAYATIM DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DA GEÇTİ``

Mardin Valiliğine atanan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen,Tokat`ta Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada:``Biraz erken oldu o açıdan. Üzgünüz yani. Fakat benim 2 sene Tokat ve 2 sene Giresun Valiliğimi saymazsanız meslek hayatım Doğu ve Güneydoğu`da geçti. B

Mardin 27.05.2014 17:35:47 0
YENİ VALİ TAŞKESEN:``MESLEK HAYATIM DOĞU VE GÜNEYDOĞU`DA GEÇTİ``

Mardin Valiliğine atanan Tokat Valisi Mustafa Taşkesen,Tokat`ta Basın Mensuplarına yaptığı açıklamada:``Biraz erken oldu o açıdan. Üzgünüz yani. Fakat benim 2 sene Tokat ve 2 sene Giresun Valiliğimi saymazsanız meslek hayatım Doğu ve Güneydoğu`da geçti. Bakanlığımız herhalde bunu göze alarak böyle bir tasarrufta bulunmuş. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu

İçişleri Bakanlığı tarafından tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden,Mardin Valiliği görevine atanan Vali Mustafa Taşkesen,Tokat Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde düzenlenen ‘Yıl Sonu Sergisi’nin açılışına katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapılan açılışa Vali Mustafa Taşkesen ve eşi Betül Taşkesen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cem Gül, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Halil İbrahim Yüksel, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Mustafa Taşkesen, programda yaptığı konuşmada, Mardin`e atanması dolayısıyla Tokat`ta son açılış törenine katıldığını söyledi.

Taşkesen, "Belki birçoğunuzla bir daha görüşemeyeceğiz. Çok uzun sürmeyecek ayrılık sürecimiz. Hakkınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Bizden yana varsa helal olsun" dedi.
Vali Mustafa Taşkesen, eşi Betül Taşkesen ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bandırmalı ile birlikte açılışını yaptığı sergide el işi ürünleri tek tek gezdi. Sergide Vali Taşkesen`e iki sürpriz tablo hediye edildi.

Sergiyi gezen Taşkesen, Selim Karabacak isimli kursiyere ait, kendisinin fotoğrafının resimlendiği karakalem çalışmasının önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada basın mensuplarının sorusu üzerine açıklama yapan Taşkesen,” Zamansız bir tayin, ektiklerimizi biçemedik, Tokat`a diktiklerimizin ürünlerini vermedik. Biraz erken oldu o açıdan. Üzgünüz yani. Fakat benim 2 sene Tokat ve 2 sene Giresun Valiliğimi saymazsanız meslek hayatım Doğu ve Güneydoğu`da geçti. Bakanlığımız herhalde bunu göze alarak böyle bir tasarrufta bulunmuş. Hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

ARTUKLU HABER AJANSI-TOKAT


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29