Yenimahalle Belediyesi`ne Uluslararası kurumsal mükemmellik ödülü

Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Merkezi (UKMM) tarafından verilen Uluslararası kurumsal mükemmellik ödülü töreni Yenimahalle Belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.

16.04.2015 15:02:20 0
Yenimahalle Belediyesi`ne Uluslararası kurumsal mükemmellik ödülü

 Uluslararası Kurumsal Mükemmellik Merkezi (UKMM) tarafından verilen Uluslararası kurumsal mükemmellik ödülü töreni Yenimahalle Belediyesi tiyatro salonunda yapıldı.
Ödül törenine CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Yenimahalle Kaymakamı Mustafa Dündar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve davetliler katıldı. Tören başlangıcında Yenimahalle Belediyesi'ni tanıtan bir film gösterildi. Filmin ardından sahneye çıkan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bu ödülleri almak başka ödülleri almak tabii ki önemli. Tabiki bunlarla gururlanıyoruz. Biz siyasetçiler, yöneticiler esas ödülü halktan alanlardır.”dedi.
Ödül törenine katılan CHP Grup Başkanvekili Levent GÖK, bir konuşma yaparak Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR’ı ve Yenimahalle Belediyesi çalışanlarını ve Yenimahallelileri kutladı.  
Levent GÖK konuşmasında şöyle dedi.
“Sayın Kaymakamım, Değerli İl Başkanım, Değerli İlçe Başkanım ve Yöneticilerimiz, Değerli Yenimahalle Belediye Başkanımız, Değerli konuklar. Yenimahalle Belediyesinin değerli çalışanları, Ben de hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hoşgeldiniz.
Bugün Yenimahalle Belediyemizin çok önemli bir gününde sizlerle çok haklı bir gururu, bir sevinci paylaşıyoruz.”
“Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat anlayışının belediyecilikte en iyi yansıdığı ilçelerden bir tanesinde, Ankaramızın güzide Yenimahalle ilçesinde ve onun belediyesinde Uluslararası Kurumsal Mükemmellik ödülü gibi son derece ağır şartları taşıyan ve çok da önemli bir seçici kurul tarafından belirlenmiş kriterlere uyularak saptanmış olan bir ödülü elbette Yenimahalle Belediyesi alırken bizim de Cumhuriyet Halk Partisi olarak göğsümüz kıvançla kabarıyor ve mutluluk duyuyoruz.” Diyen Levent GÖK, sözlerine devamla;
“Nasıl duymayalım ki… Az önce değerli akademisyenimiz açıkladı: Borcu olmayan bir belediye ve çok çeşitli alanlarda verimlilikten tutun, personelle ilişkisinden tutun yatırımlarına kadar her konuda belirlenmiş standartların ötesinde çok önemli bir derecelendirmeyle bu ödülü almaya hak kazanıyor ve ayrıca Yenimahalle Belediyesi; ‘Evet ben bu yıl bu ödülü aldım, artık ben bu iddiamdan vazgeçtim de demiyor. Bu ödülü almanın ayrıca Yenimahalle Belediyesine yüklediği bir başka bedel de var. Bundan sonra her yıl, yaptıkları bu kurul tarafından izlenecek ve aldığı bu ödüle önümüzdeki yıllarda riayet ediyor mu, etmiyor mu gibi yine çok ağır değerlendirmelerden geçecek.
Bu büyük bir iddiadır, bu kolay bir iş değildir. Bakın bugün ülkemizde, ülkemizin borç batağına sokulduğu bu dönemde biz pek çok belediyeye tanıklık ediyoruz.
Ankara Büyükşehir Belediyesine bakın, İktidar partisinin diğer belediyelerine bakın… İktidardan bir kuruş yardım alamadan, kendi kaynaklarıyla doğru yöneterek, doğru karar vererek, kimseyi ayrıştırmadan, konuşurken şu anda ihtiyacımız olan huzur ve sükunu- oy versin vermesin- hiçbir insanını ayrıştırmayarak, kimine ‘sen kimsin ya’ demeden, ‘nerden çıktın’ demeden, ‘sen kim oluyorsun’ demeden, ona – buna herhangi bir azarlayıcı sözler sarf etmeden bir devlet ciddiyetini aradığımız bugünlerde Yenimahalle Belediyesi kendisine oy versin vermesin bütün insanlarına eşit mesafede, eşit yakınlıkta duruyor, sadece ve sadece onları insan olduğu için kucaklıyor ve onlara değer veriyor. Önemli bir konu… Huzur, güven Yenimahalle Belediye Başkanının şahsında tüm belediye personelinin ilçe halkına sunduğu güven ve huzur... İşte bunu arıyoruz değerli arkadaşlarım” dedi
Levent GÖK, “Huzura ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde belediyemizin gösterdiği bu sıcak sımsıcak alakası işte geçtiğimiz yıl zaten seçimlere yansıdı ve sayın Başkanın da belirttiği gibi, Sayın Başkan, kalite ödülünün tam da yüzde yüzünü halktan aldı, çok yüksek bir oyla…
Böylesine önemli bir süreçte bir zarafetin, bir güzelliğin, inceliğin, hoşgörünün, sıcacık bir dayanışmanın çok da gerekli olduğu bugünlerde, ülkemizde Yenimahalle Belediyesinin kendisini ortaya koyarak ve bedel ödemeye de razı olarak önemli bir seçici kurul tarafında böylesi bir ödüle layık görülmesi gerçekten takdire şayandır” dedi.
“Umuyor ve diliyorum ki, bütün belediyeler Yenimahalle Belediyesinin bu yakalamış olduğu önemli başarıyı kendilerine hedef seçerler ve Yenimahalle Belediye Başkanından işin doğrusu nedir, işin sırrı nedir diye ondan çok şey öğrenmeye yönelirler” diyen Levent Gök, konuşmasını şu sözlerle bitirdi:
“Ben böylesi bir günde sizlerle beraber bu ödülü alırken Belediye Başkanımızla, tüm konuklarla beraber olmaktan dolayı büyük bir onur ve kıvanç duydum.
Bu ödülü hak eden Yenimahalle Belediyesinin personelinin şahsında Yenimahalle Belediye Başkanımıza, tüm çalışanlarımıza, kendisine destek olan ekibine ve elbette ki tüm Yenimahalle sakinlerine, hepsine bu ödülümüz hayırlı olsun diyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.” 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/YENİMAHALLE

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 

27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04