Yenimahalle`de Pazarlara sıkı denetim

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içindeki tüm pazar yerlerini titiz bir şekilde temizliyor. Ekipler, süpürme, yıkama ve dezenfekte çalışmaları ile vatandaşların pırıl pırıl bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlıy

Belediye Haberleri 27.08.2013 13:11:50 0
Yenimahalle`de Pazarlara sıkı denetim


Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içindeki tüm pazar yerlerini titiz bir şekilde temizliyor. Ekipler, süpürme, yıkama ve dezenfekte çalışmaları ile vatandaşların pırıl pırıl bir ortamda alış veriş yapmalarını sağlıyor.
Özellikle yaz aylarında çevre kirliliği ve kokuyu önlemek amacıyla pazarların toplanmasının ardından temizlik ekiplerinin girdiği pazar yerleri tepeden tırnağa temizleniyor. Atıkların toplandıktan dezenfekte edildikten sonra deterjanlı sularla yıkanıyor.

Pazarlara sıkı denetim

Yenimahalle’de pazarların altyapısını yenileyen ve sürekli temizliklerini yapan belediye, esnafı vatandaş ile diyalologunda nazik olmaları konusunda uyarırken, tartı ve ürün kontrolleri de yapılıyor.

Belediyecilik hizmetinin önem taşıdığını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Sıcak yaz günlerinde bakteriler ve mikroplar daha hızlı ürüyor. Bu nedenle özellikle sebze ve meyve pazarlarının temizliği büyük önem arz ediyor. Mikrop ve bakterilerin insan sağlığı açısından tehdit oluşturmasını engellemek için ekiplerimiz, pazar yerlerini tek tek gezerek temizlik yapmaya özen gösteriyor. Pazar yerlerinin standartlara uygun, temiz ve modern olması için gayret ediyoruz. Bizim için esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Halkımızı memnun etmek en asli görevimizdir” açıklamasında bulundu.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00