YENİMAHALLE`DE YAZ OKULLARINA İLGİ ARTIYOR!

Yenimahalle Belediyesi, çocukların hem spor yaparak hem de eğlenerek güzel bir yaz tatili geçirmeleri için Yaz Okulları`na devam ediyor. Yoğun okul döneminden bunalan ve yaz tatilini Ankara`da geçirmek zorunda kalan çocuklar, konusunda uzman eğitmenlerin

2.07.2014 12:42:42 0
YENİMAHALLE`DE YAZ OKULLARINA İLGİ ARTIYOR!

Yenimahalle Belediyesi, çocukların hem spor yaparak hem de eğlenerek güzel bir yaz tatili geçirmeleri için Yaz Okulları’na devam ediyor. Yoğun okul döneminden bunalan ve yaz tatilini Ankara’da geçirmek zorunda kalan çocuklar, konusunda uzman eğitmenlerin gözetiminde, yeteneklerini keşfederlerken aynı zamanda da eğlenecekler.

 Yenimahalle Belediyesi’nin yaz okulları, 7–14 yaş arasındaki öğrencilere yaz tatili boyunca, Meslek Edindirme ve Hobi Kursları (YENİMEK) Merkezleri’nde toplam 17 branşta kurs verecek. Bilişim teknolojileri, yabancı dil eğitimi, kişisel gelişim, cam teknolojisi, el sanatları, seramik, müzik ve gösteri sanatları gibi çeşitli dallarda eğitimlerin verileceği kurslarda çocuklar, hem yeteneklerini keşfedecek hem de verimli bir tatil dönemi geçirecek.

Öte yandan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılacak yaz okullarında çocuklara yüzme ve futbol eğitimi verilecek.

Çocukların karne tatilini değerlendirerek, çeşitli dallarda eğitim alma imkanı bulduğu YENİMEK Yaz Okulu son kayıt tarihi 20 Haziran olarak belirlenirken, yüzme ve futbol için son kayıt tarihi ise 30 Haziran.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde eğitim almak isteyenlerin, Hasan Doğan Tesisleri ve Hacı Sabancı Yüzme Havuzu’na; YENİMEK yaz okulunda eğitim almak isteyenlerin ise YENİMEK kurs merkezilerine başvurmaları yeterli olacak.

 

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

     HABER:ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00