Yenişehir AK Parti 98 bin kadının gönlünde taht kuracak

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanlığı ?Yenişehir?de Güçlü Gelecek İçin? projesi kapsamında ilçede bulunan 98 bin kadını ziyaret edecek.

18.01.2017 09:24:03 0
Yenişehir AK Parti 98 bin kadının gönlünde taht kuracak

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Yenişehir İlçe Başkanlığı “Yenişehir’de Güçlü Gelecek İçin” projesi kapsamında ilçede bulunan 98 bin kadını ziyaret edecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Bekir Topçu, “Yenişehir’de güçlü gelecek için 98 bin kadın seçmenimizin gönlüne girerek yola devam ediyoruz.” dedi.

 

Daha güçlü bir Yenişehir için gece gündüz demeden çalışmalar yaptıklarını altını çizen Başkan Topçu,  “AK Parti iktidarı döneminde kadının, kadın ve anne kimliğinden kopmadan; siyasi, sosyal ve ekonomik alanda daha katılımcı olmasına yönelik hukuki düzenlemeler yapıldı. Hükümetlerimiz döneminde kadına yönelik pozitif ayrımcılığın Anayasa’da yer alması, kadına yönelik şiddetle mücadele için uluslararası anlaşmalara imza atılmıştır. Kadınlarımızı sırf kılık kıyafetinden dolayı seçilme hakkından mahrum bırakan anti demokratik uygulamalara da yine AK Parti döneminde son verilmiştir.” diye konuştu

Kadına hak ettiği itibarı kazandıran tek partinin AK Parti olduğuna dikkat çeken Başkan Topçu, “Başbakanlığı döneminde pek çok düzenlemeler yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bu düzenlemelere yenilerini ekleyen Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kadına hak ettiği itibarı kazandıran tek parti AK Parti’dir. Biz de Yenişehir AK Parti İlçe Başkanlığı olarak kadına yönelik her türlü olumsuzlukla mücadele etmeye devam edeceğiz. Yenişehir’de güçlü gelecek için 98 bin kadın seçmenimizin gönlüne girerek yola devam edeceğiz.”

 

Başkan Topçu “Yenişehir’de Güçlü Gelecek İçin” projesi kapsamında 32 mahalle muhtarı, 70 bin ev, dokuz köy,  46 bin genç seçmen ve esnaf ziyaretleri yapacaklarını da sözlerine ekledi.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN
 
 
 
 
 
 
 
 
 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04