Yerli Turistin Takdirini Topladılar

Bartın ?ın Amasra İlçesine tatil amacıyla gelen turistleri rip akıntıya (çeken akıntıya) karşı özel olarak hazırlattığı el broşürleriyle bilgilendirme faaliyeti gerçekleştiren Bartın Polisi, yerli turistin takdirini kazandı.

Turizm 5.08.2015 13:01:26 0
Yerli Turistin Takdirini Topladılar

Bartın ‘ın Amasra İlçesine tatil amacıyla gelen turistleri rip akıntıya (çeken akıntıya) karşı özel olarak hazırlattığı el broşürleriyle bilgilendirme faaliyeti gerçekleştiren Bartın Polisi, yerli turistin takdirini kazandı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri vatandaşları geçtiğimiz yıllarda yaşanan boğulma olaylarının bu yıl yaşanmaması için  özel olarak hazırlattığı el broşürleri ile bilgilendirmeye devam ediyor. Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde son olarak Amasra İlçesinde bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte özel olarak rip akıntı (çeken akıntı) konusunda hazırlanan el broşürleri vatandaşlara takdim edilerek, bilgilendirme faaliyeti de gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetinde Bartın ‘ın Amasra İlçesine tatil amacıyla gelen yerli turistler bilgilendirilirken, Bartın Polisi yerli turistlerin haklı takdirini kazandılar. Rip akıntı (çeken akıntı) konusunda gerçekleştirilen bilgilendirme faaliyetlerinin aynı kararlılık içerisinde yoğun bir şekilde devam edeceği öğrenildi.

 

ARTUKLU HABERAJANSI-BARTIN

 

 

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34