YEŞİL SAVUR BİYOGAZ TESİSİ PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından geçen yıl düzenlenen Yeşil Şehirler Fikir ve Proje Yarışmasına Savur Belediyesi de "Yeşil Savur Biyogaz Tesisi Projesi" ile katılım sağladığı proje ödüle layık görüldü.

Mardin 21.05.2022 14:40:00 0
YEŞİL SAVUR BİYOGAZ TESİSİ PROJESİ  ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından geçen yıl düzenlenen Yeşil Şehirler Fikir ve Proje Yarışmasına Savur Belediyesi  de "Yeşil Savur Biyogaz Tesisi Projesi" ile katılım sağladığı proje ödüle layık görüldü.

 

Bağımsız jüri üyeleri tarafından objektif olarak değerlendirilen fikir ve projeler arasından Belediyemizin projesi de dereceye girerek ödüle layık görüldü.

 

Türkiye Belediyeler Birliği Olağan Meclis Toplantısında TBB Başkanı/Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından "Gıdanı Koru, Yeşil Şehirler ve Çocuk Dostu Şehirler" kategorilerinde düzenlenen fikir ve proje yarışmalarında dereceye giren Belediyeler için ödül töreni düzenlendi.

 

Savur Belediyesi  adına Savur İlçe Kaymakamı  ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA ödülü Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve TBB Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı.

 

Ödül töreni sonrasında Türkiye Belediyeler Birliği faaliyet raporu ve kesin hesabı görüşülüp yeni encümen seçimi yapıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07