Tarih: 13.05.2015 11:17

YEŞİLDERE KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞUYOR.

Facebook Twitter Linked-in

Elmadağ Belediyesi tarafından yapım çalışmaları süren ve 2 kattan oluşan Yeşildere Kültür Merkezinin zemin katı düğün salonu olarak planlandı. 300 m² kullanım alanına sahip olan düğün salonunu yaklaşık olarak 300 kişi kapasiteye sahip olacak. Elmadağ Belediyesi tarafından İnşaatı hızla devam eden Yeşildere Kültür Merkezinin 2015 yılında tamamlanması bekleniyor.

Yeşildere Kültür Merkezinin üst katının ise hanımlar lokali olarak kullanılması düşünülüyor. Binanın bu üst katı, 450 m² alana sahip ve , spor,bilgisayar, sergi, çalışma ve idare odaları bulunuyor. Ayrıca 2 adet toplam 100m² alana sahip terası bulunan Kültür Merkezinin 2015 yılında tamamlanarak yeşildere halkının sosyal ve kültürel etkinliklerini yapabileceği salona kavuşmaları için son hızla inşaatı devam ediyor.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin;” İlçemiz için yaptığımız projelerimiz hayata geçirmek, halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tek amacımız halkımızın ihtiyaçlarını onlara layık bir şekilde sunmak.”dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/ELMADAĞ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —