YEŞİLLİ BELEDİYESİNİN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Yeşilli Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri kar yağışının ardından ilçe genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Yeşilli `nin her noktasında aralıksız devam ediyor.

Mardin 1.02.2017 14:41:39 0
YEŞİLLİ BELEDİYESİNİN KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ  DEVAM EDİYOR

Yeşilli  Belediye Başkanlığı karla mücadele ekipleri kar yağışının ardından ilçe  genelinde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına Yeşilli 'nin her noktasında aralıksız devam ediyor.

 

Yeşilli Belediyesi kar temizleme ve tuzlama ekiipleri gece yoğun olarak devam eden  kar  yağışına rağmen çalışmalarına aralıksız olarak devam etti.

 

Kar temizleme ekipleri ile hazır vaziyette bulunan Yeşilli  Belediye Başkanlığı, yol açma , tuzlama ve kaldırım temizleme ekipleri ile kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalara hemen başladı. Merkez cadde ve yollardan başlatılan kar temizleme çalışmalarına ilçe  genelinde devam edildi.

 

KAR TEMİZLEME VE YOL AÇMA EKİPLERİMİZ İŞ BAŞINDA 

 

Yeşilli Belediyesinin başarılı  Başkanı Hayrettin Demir ; "Yeşilli  Belediyesi olarak kış hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz görev başında vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Tuz stoklarımızı,  son haline getirdik. Hazırlıklarımızı tamamladık. Kaldırım ve yol buzlanmalarına karşı  çalışmalarımızı gerek görüldüğü takdirde gerçekleştimeye devam edeceğiz.Yeşillili varandaşların mağdur olmaması için çalışmalara son hızla devam edeceğiz " dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19