YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN ``TEŞEKKÜR``MESAJI

Yeşilli Ak Parti İlçe Başkanı Şahabettin Şafak 16 Nisan tarihinde gerçekleşen Referandum seçimleri nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı:

Mardin 17.04.2017 21:09:55 0
YEŞİLLİ İLÇE BAŞKANI ŞAFAK`TAN ``TEŞEKKÜR``MESAJI

Yeşilli Ak Parti İlçe Başkanı Şahabettin Şafak 16  Nisan tarihinde gerçekleşen Referandum seçimleri nedeniyle  teşekkür mesajı yayımladı:

 

 

Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı Şehabettin  Şafak Mesajında :

 

''Referandum kampanyası sürecinde gece gündüz, kar kış demeden toplumun her kesimi ile bir araya geldik. Esnafa, emekçiye, çiftçiye, işçiye, memura, gençlere, kanaat önderlerine giderek A’dan Z’ye yeni sistemi anlattık.Gittiğimiz her yerde aziz halkımız bizleri bağrına basarak misafirperverliğini eksik etmedi. Söylediklerimize kulak veren halkımız kararını ve iradesini büyük Türkiye’den yana kullandı.

 

Bu süreçte işinden aşından feragat ederek bizlere refakat eden İlçe yönetimi arkadaşlarıma,kadın Kolları Başkanı Başkanı ve yönetimine gençlik kolları Başkanı yönetimine,SKM Başkanı Selahattin Tekin ve yönetimine,Mahalle Başkanları ve yönetimlerine,Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerine,Muhtarlarımıza,Kanaat önderlerimize,Sandık üyelerine,müşahitlerimize İlçemize teşrif ederek programlarımıza iştirak eden İl Başkanı M Ali Dündar ve yönetimine SKM İl Başkanı Eşref Cihan'a,Kadın Kolları İl Başkanı Hülya Hakioğlu Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Yomak'a Orhan Miroğlu,Milletvekili Ceyda BÖLÜNMEZ Çankırı ve Eski Milletvekili Süleyman BÖLÜNMEZ'e Eski Milletvekili Nihat Eri'ye,Ak Parti MKYK üyesi Zeynep ALKIŞ'a hatırlamadığım şahsiyetlere ve en önemlisi referandum da milli iradeye sahip çıkarak evet oyu kullanan herkese teşekkür etti.

 

İlçe Halkımız dokuz seçimde olduğu gibi bu seçimdede Mardin'in Ak parti kalesi Yeşilli Olduğunu birkez daha gösterdi. Allah bu güzel sonuç ile bu coğrafyada dik duran, büyük Türkiye’mizin daha da güçlenmesini ve gelecek nesillere daha güzel bir ülke, bir istikbal bırakmamızı nasip eylesin.

 

Şahabettin Şafak Yeşilli Ak Parti İlçe Başkanı''Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00