YEŞİLLİ İLÇESİNDE `GENÇ KÜRSÜ`TOPLANTISI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Mardin`in Yeşilli ilçesinde Ak Parti ilçe Gençlik kolları tarafından organize edilen `Genç Kürsü`Toplantısına katıldı.

Mardin 25.03.2017 09:10:59 0
YEŞİLLİ İLÇESİNDE `GENÇ KÜRSÜ`TOPLANTISI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık Mardin'in Yeşilli ilçesinde Ak Parti ilçe Gençlik kolları tarafından organize edilen 'Genç Kürsü'Toplantısına katıldı.

 

Mardin'in Yeşilli İlçesi'nde  düzenlenen 'Genç Kürsü' toplantısına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı   Öznur Çalık ,Ak Parti Mardin Milletvekilleri Orhan Miroğlu,Ceyda Bölünmez Çankırı,Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar,Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş,Ak Parti Mardin Gençlik Kolları il Başkanı Halil Yomak , Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ,Ak Parti Yeşilli ilçe Gençlik kolları başkanı Nasrettin İliş,Ak Parti Yeşilli ilçe Başkanı Şehabettin Şafak   katıldı. 

 

Ak Parti Yeşilli Gençlik Kolları tarafından Yeşilli ilçesinde  'Genç Kürsü' programı düzenlendi.

 

Programa katılan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı   Öznur Çalık konuşmasında, 15 Temmuz'un bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, "15 Temmuz'da silahlarla ülkemizi işgal etmek isteyenler, 16 Nisan sürecinde yasaklarla, yalanlarla Türkiye'nin bu yükselişine engel olmaya çalışanlardır." dedi. 

 

Güçlü bir "evet" ile milli iradenin önündeki engellerin yok edileceğini, özgürlükleri sınırlayan engellerin aşılacağını belirten Çalık, şu görüşlere yer verdi:

"Güçlü bir 'evet' Türkiye'nin önündeki vesayet engelinin kalkması demektir. Güçlü bir 'evet' demokrasinin önündeki engellerin kalkması demektir. Güçlü bir 'evet', Avrupa'nın, uluslararası güçlerin dize getirilmesi demektir. Güçlü bir 'evet', engelsiz bir Türkiye'nin doğuşu demektir. Milletimizin iradesinden başka hiçbir irade tanımadık. Milletimizin iradesinin sandığa yansımasını da hiçbir güç, hiçbir irade engelleyemeyecek."

 

Türkiye'nin "evet" seslerini duyan Avrupa'yı bir telaş sardığını aktaran Çalık, "Kirli oyunlarını tek tek oynamaya başlayan bu medeniyet canavarları önce Almanya'da sonra Hollanda'da bakanlarımızın programlarını iptal ettiler. Kendi topraklarımıza, büyükelçiliklerimize girmeye engel oldular. Ama bu millet Mevlüt Çavuşoğlu, Mehdi Eker, Akif Çağatay Kılıç, Binali Yıldırım, Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler, evlatlar doğurmuştur. Bu millet, Fatma Betül Sayan gibi kahraman kadınların milletidir. O medeniyet canavarının önünde dimdik durmuş, eğilmemiştir. 16 Nisan'da da 'evet' diyerek, medeniyet canavarlarının önümüze koymak istedikleri engelleri birlikte aşacağız." ifadesini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.9° / 20.1°
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21