Yeşilli İlçe Kaymakamı Mehmet Sadık KILIÇ Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

.Yeşilli İlçe Kaymakamı Mehmet Sadık KILIÇ, İlçe de bulunan Halk Kütüphanesi, PTT ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. kurumlarına ziyaretlerde bulundu

Mardin 5.09.2024 11:17:00 0
Yeşilli İlçe  Kaymakamı Mehmet Sadık KILIÇ Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi

.Yeşilli İlçe  Kaymakamı  Mehmet Sadık KILIÇ, İlçe de bulunan Halk Kütüphanesi, PTT ve Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. kurumlarına ziyaretlerde bulundu.

 

  Halk Kütüphanesini gezerek yerinde incelemelerde bulunan Sayın Kaymakamımız, Kütüphanenin genel durumu, kitap, kaynak ve yayınlar hakkında bilgi aldı. Ayrıca kütüphanede sınavlara hazırlanan ve kitap okuyan öğrenciler ile bir süre sohbet eden Kaymakamımız, öğrencilere eğitim-öğretim hayatında başarı ve kolaylıklar dileyerek kütüphaneden ayrıldı. Akabinde PTT'yi ziyaret eden Kaymakamımız, kurum amirinden PTT'nin çalışmaları, iş ve işlemleri, verilen hizmetler ve projeler hakkında bilgi aldı. Çalışanlarla ve vatandaşlarla görüşen Kaymakamımız, sorun ve talepleri dinledikten sonra kurumdan ayrıldı. Ardından DEDAŞ İlçe Yöneticiliğini de ziyaret eden Kaymakamımız, İlçe Yöneticisi ve çalışanlar ile bir süre sohbet ettikten sonra kolaylıklar dileyerek kurumdan ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor