Yeşilli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıl Dönümü Coşkuyla Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü İlçemiz Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni, Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Sadık KILIÇ ve Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin DEMİR tarafından çelenklerin sunulması ile başladı. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun silah arkadaşları ile Türk Büyükleri ve Aziz Şehitlerimiz için (1) dakikalık saygı duruşu ile İstiklal Marşımız eşliğinde şanlı bayrağımız göndere çekildi. Sayın Cumhurbaşkanımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile tören sona erdi.
Törenden sonra Kaymakamlık Makamında Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç ve Belediye Başkanı Hayrettin Demir tarafından tebrikler kabul edildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/YEŞİLLİ
-
1
Başkan Mehmet Dicle’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
-
2
Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İftar Buluşması
-
3
Yapay Zekâ Karakterine İlk Kez Özel Styling
-
4
Mamak Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor
-
5
Başkan Akgün'den 18 Mart Çanakkale Zaferi’ ve ‘Ramazan Bayramı” Mesajları
-
6
İnşaat Sektörü Denge Arayışında
-
7
Sahil Güvenlik Botu TCSG-907 Aliağa’da Ziyarete Açılıyor
-
8
DOĞAN BEKİN ÇOCUK ADALET SİTEMİNDE YAŞANAN SORUNLARI TBMM'YE TAŞIDI
-
9
TIP ÖĞRENCİSİ BERKAY’IN ADI ATA ÇİFTLİĞİ’NDE YAŞAYACAK
-
10
MOTO KURYELER ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
-
11
ANKARA BÜYÜKŞEHİR KIRSALDAKİ ÜRETİCİYE CAN SUYU OLACAK
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,19% 0,04
-
EURO
51,17% 0,35
-
GRAM ALTIN
7109,58% -0,03
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



