Yılın Takımı 19 Ocak itibarıyla EA SPORTS FC 24’teki yerini aldı

EA SPORTS, 2023 yılının en iyi erkek ve kadın futbolcularını kutlayan ilk EA SPORTS FC oyununun arkasındaki isim olmaktan gurur duyduğunu belirtiyor

19.01.2024 19:51:00 0
Yılın Takımı 19 Ocak itibarıyla EA SPORTS FC 24’teki yerini aldı


EA SPORTS, 2023 yılının en iyi erkek ve kadın futbolcularını kutlayan ilk EA SPORTS FC oyununun arkasındaki isim olmaktan gurur duyduğunu belirtiyor

 

 

Electronic Arts, en iyilerin ödüllendirildiği ilk Kadınlar Yılın Takımı (TOTY) Final XI'i de dahil olmak üzere EA SPORTS FC Yılın Takımı'nı açıkladı. EA SPORTS FC 24'e 19 Ocak'tan itibaren erkek ve kadın forvetler, 21 Ocak'ta orta saha oyuncuları ve 23 Ocak'ta ise defans oyuncuları ile kaleciler eklenmiş olacak.

 

Yılın Takımı oyuncuları aşağıdaki listedeki şekilde oyunda yer alacaklar:



 

Kadınlar Yılın Takımı

Kaleci - Mary Earps (İngiltere) - Manchester UnitedOrta - Aitana Bonmatí (İspanya) - FC Barcelona
Def - Ona Batlle (İspanya) - FC BarcelonaOrta - Alexia Putellas (İspanya) - FC Barcelona
Def - Wendie Renard (Fransa) - Olympique LyonnaisOrta - Lena Oberdorf (Almanya) - VfL Wolfsburg
Def - Millie Bright (İngiltere) - ChelseaForvet - Caroline Graham Hansen (Norveç) - FC Barcelona
Def – Sakina Karchaoui (Fransa) - Paris Saint-GermainForvet - Sophia Smith (ABD) - Portland Thorns FC
 Forvet - Sam Kerr (Avusturalya) - Chelsea

 

Erkekler Yılın Takımı

Kaleci - Alisson Becker (Brezilya) - LiverpoolOrta - Jude Bellingham (İngiltere) - Real Madrid
Def - Jeremie Frimpong (Hollanda) - Bayer 04 LeverkusenOrta - Kevin De Bruyne (Belçika) - Manchester City
Def - Virgil van Dijk (Hollanda) - LiverpoolOrta - Rodri (İspanya) - Manchester City
Def - Rúben Dias (Portekiz) - Manchester CityForvet - Kylian Mbappé (Fransa) - Paris Saint-Germain
Def - Theo Hernández (Fransa) - AC MilanForvet - Erling Haaland (Norveç) - Manchester City
 Forvet - Lionel Messi (Arjantin) - Inter Miami


 

Manchester City forveti Erling Haaland, "İnanılmaz oyuncularla birlikte Yılın Takımı Final XI'inin bir parçası olmak benim için bir onurFutbol fanatikleri tarafından oylanan bir ödülü kazanmak çok şey ifade ediyor, oy veren herkesi gerçekten takdir ediyorum, teşekkür ederim!" sözlerine yer verdi.

İki kez Ballon d'Or Féminin kazananı Alexia Putellas ise "Taraftarlar tarafından tanınmak ve dünyanın en iyi oyuncuları arasında yer almak inanılmaz; yılın ilk kadın takımının bir parçası olmak benim için büyük bir onur ve gurur duyuyorum" dedi.

Kampanyanın en çok oy alan oyuncuları, sunulan tüm kadın takımlarının %84'ünde yer alan Alexia Putellas ve tüm erkek takımlarının %74'ünde yer alan Real Madrid'den Jude Bellingham oldu. Erkeklerde Kylian Mbappé (%66) ve Virgil Van Djik (%66) ilk 3'ü tamamlarken, kadınların XI'inde Aitana Bonmatí (%77) ve Caroline Graham Hansen (%66) yer aldı.

Real Madrid'in orta saha oyuncusu Jude Bellingham, "Yılın Takımı'nda yer almam için bana oy veren taraftarlara çok teşekkür ederim" dedi. "Birçok büyük oyuncunun önceki Yılın Takımı kadrolarında yer aldığını biliyorum ve bu listenin bir parçası olmak her zaman bir onur."

Chelsea forveti Sam Kerr, "Taraftarların Yılın Takımı'nda yer almam için bana oy verdiğini bilmek harika bir duygu. Bu 11'de gerçekten çok yetenekli oyuncular var ve bu yüzden aralarında yer almak gerçek bir ayrıcalık" diyerek heyecanını dile getirdi.

Erkeklerin TOTY kadrosu şu anda EA SPORTS FC Online'da mevcut ve 25 Ocak Perşembe (Çin, Kore ve Japonya'da 1 Şubat Perşembe) itibarıyla EA SPORTS FC Mobile'da erişilebilir olacak.

EA SPORTS FC 24 PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için satışta. Futbolun yeni tarifine cebinizden erişmek için EA SPORTS FC Mobile'ı App Store ve Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19