YÖRSAN EV TİPİ YOĞURDUNDAN YOĞUN ŞİKAYET

YÖRSAN Gıda Mamulleri San.ve Ticaret A.Ş Tarafından Üretilen Yörsan Ev Tipi Yoğurtlarından yoğun şikayet geliyor

Mardin 5.06.2013 12:41:24 0
YÖRSAN EV TİPİ YOĞURDUNDAN YOĞUN ŞİKAYET

YÖRSAN Gıda Mamulleri San.ve Ticaret A.Ş Tarafından Üretilen Yörsan Ev Tipi Yoğurtlarından yoğun şikayet geliyor.

Yüzde yüz Doğal Parolası ile Üretilerek Tüketicilerin beğenisine sunulsn 5 Kg.Ev Tipi Yoğurtlarından vatandaşlar aşırı derecede sulu olması ve Suyun bir süre sonra da ekşimesi nedeni ile yoğun Şikayetler alındığı öğrenildi.

Firmaya müracaat ederek şikayetlerini ileten vatandaşlara  Gönderilen cevapta da :

Kurumumuzun öncelikli hedefi olan; koşulsuz müşteri memnuniyetini gerçekleştirmek, siz değerli müşterilerimizin olumlu/olumsuz eleştirilerini tarafımıza iletmeleriyle mümkün olmaktadır. Bu çerçevede; sizlerden gelen her tür bilgi talebi/öneri veya görüşü, size verdiğimiz önemin bize dönüşü olarak görüyor, ilginiz için teşekkür ediyoruz.

 

Ürünlerimizi standart bir kalitede üretip siz tüketicilerimize aynı tat yapıda sunabilmek adına ürünlerimiz TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve TS ISO EN 22000 (HACCP)  Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Standartlarına uygun olarak üretilmekte ve kontrol edilmektedir.

 TS EN ISO 22000 (HACCP)  Gıda Güvenliği Yönetim Sitemleri Standardına göre proses ile ilgili kritik kontrol noktaları belirlenmekte, gerekli izleme ve kontroller düzenli olarak yapılmaktadır.

 

Ürünlerimiz TS EN ISO/IEC 17025 standardına göre akredite laboratuarımızda duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapıldıktan sonra satışa sunulmaktadır.

 

 Yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi kontrollü bir şekilde belirli kalite planları ve standartlar çerçevesinde üretilen ve analizleri yapıldıktan sonra sevk edilen ürünlerimizde üretim kaynaklı herhangi bir uygunsuzluk oluşumu beklenmemektedir.

 

 Ancak belirtmek isteriz ki ev tipi yoğurtlarımızın üretimi esnasında diğer yoğurtlarımızda uygulanmakta olan evaporasyon(ısıl işlem ile süt içindeki suyun bir kısmının uçurulması ile koyu kıvamlı konsantre süt elde etme işlemi) işlemi uygulanmamaktadır. Bu nedenle ev tipi yoğurtlarımızın kıvamı diğer yoğurtlarımıza nazaran daha düşük olup su bırakma oranı daha yüksektir.

 

Bilgilerinize sunar, göstermiş olduğunuz ilgi ve duyarlılığa teşekkür eder, Yörsan müşterisi olarak kalmanızı temenni ederiz.’’denilerek Ev Tipi Yoğurtlara evaporasyon(ısıl işlem ile süt içindeki suyun bir kısmının uçurulması ile koyu kıvamlı konsantre süt elde etme işlemi) işlemi uygulanmamakta olduğu bildirilerek,Su oranının diğer yoğurtlara kıyasla daha yüksek olduğu Belirtilmesine rağmen Yoğurt Ambalajında Tüketiciyi bu konuda uyarıcı Herhangi bir ibarenin yazılı bulunmadığı,Bunun da Tüketiciyi aldatmacaya yönelik olduğu Yönünde iddialar bulunuyor.

Su oranı yüksek tutularak Yoğurt kıvamı ve Kalitesinin düşük tutularak daha ucuz Maliyet nedeniyle Firmanın bu yolu Tercih ettiği iddia ediliyor.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


Anahtar Kelimeler: YÖRSAN Gıda Mamulleri
25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00