YRD. DOÇ. DR MUTLU RESMEN ADAY ADAYI

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Abdullah Mutlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde AK Parti`den Manavgat Belediye başkanı olmak için aday adayı başvurusunu İlçe başkanlığına resmen yaptı.

Magazin 29.10.2013 16:59:06 0
YRD. DOÇ. DR MUTLU RESMEN ADAY ADAYI

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr.Abdullah Mutlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde AK Parti`den Manavgat Belediye başkanı olmak için aday adayı başvurusunu  İlçe başkanlığına resmen yaptı.

İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdullah Mutlu, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde Ak Parti`den Manavgat Belediye başkanı olmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

Abdullah Mutlu, aday adaylığı başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanlığı`nda düzenlenen törenler İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu`na yaptı. Mutlu`nun aday adaylığı başvurusunda Gençlik Kolları Başkanı Erhan Çetin, Kadın Kolları Başkanı Eda Temur Tansak, Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, Çolaklı Belediye Başkanı Hasan Coşkun ve Ak Parti`den belediye başkanı aday adayı olan Ahmet Özdemir yalnız bırakmadı.Adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Mekteplioğlu`na teslim eden Mutlu, Öncelikle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı en içten duygularla kutlarım. Ak Parti Aday Adaylığı müracaatımın Cumhuriyet Bayramına denk gelmesi beni ayrıca sevindirmiştir. Cumhuriyet kelimesinin temelinde yönetimin halka dayandırılması vardır. Çünkü iki akıl bir akıldan üstündür. Cumhuriyet demokrasi ile güçlendirilirse gerçek anlamını kazanır.30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimler yapılacaktır. Bu seçimlerin halkımız için hayırlara vesile olmasını şimdiden temenni ediyorum.

İnşallah Türkiye genelinde Ak Parti olarak başarılarımızı artırarak devam ettiririz. Antalya genelinde ve Manavgat’ta canla başla çalışmalıyız. İl ve ilçe başkanlıklarımızın koordinasyonunda iyi bir seçim çalışması geçireceğimize inanıyorum. Herkese vasıtasız ulaşmaya çalışmalıyız. Çok az bile olsa yüz-yüze görüşmelerin Ak Partiyi ve Başbakanımızı anlatma adına daha tesirli olacağına inanıyorum. Yeni büyükşehir yasası ile büyük Manavgat doğmuştur. Ak Parti belediyeciliğiyle ile Manavgat’ı birlikte büyütmeliyiz" dedi.

Manavgat`ta Ak Parti`den Manavgat Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir`den sonra ikinci aday adaylığını açıklayan Mutlu oldu.

(AHA) Manavgat / Hakan TANKAYA 29.10.2013

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00