YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN'DEN ,ÖZDAĞ'A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Selçuk Özdağ'ı hastanede ziyaret ederek Geçmiş Olsun dileklerini iletti.

Ankara 16.01.2021 15:00:00 0
YRP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı  Doğan Bekin, Saldırıya uğrayan  Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı   Doç.Dr. Selçuk Özdağ'ı  hastanede ziyaret ederek Geçmiş Olsun dileklerini iletti.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ziyaret sonrasında yaptığı basın açıklamasında da şunları söyledi:

 

''Tedavi görmekte olduğu hastanene ziyaret ettiğimiz kıymetli kadim kardeşimiz Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Doç.Dr. Selçuk Özdağ daha henüz yeni odasına yerleştirilmişti ki, Yeniden Refah Partimizi temsilen ilk siyasi ziyaretçi olarak bizi karşısında görünce, bir anda duygu yüklü bir atmosfer ortaya çıktı

 

Sayın Özdağ, vücudundaki kırıkların verdiği acının yüzüne yansımasına hiç aldırış etmeden geçmişe dair bir anekdota işaret ederek tarihe önemli bir not düştü. Sayın Özdağ, Muhsin Yazıcıoğlu’nun Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı olduğu dönemde BBP Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaparken Refahyol hükümetiyle ilgili yaşadığı önemli bir anısını bizimle paylaştı. Sayın Özdağ, Refah Yol hükümeti kurulurken, Refah Partisi adına Abdullah Gül ve Bülent Arınç’tan oluşan bir heyetin rahmetli Yazıcıoğlu’nu ziyarete geldiğini ve bu ziyaret sırasında BBP’den destek istediklerini, bunun üzerine rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun da; “ Bizim hedefimiz Erbakan Hocamızı sadece başbakan yapmak değil, cumhurbaşkanı yapmaktır. Bu nedenle BBP’ne mensup sekiz milletvekili olarak Erbakan Hocamızı kayıtsız ve şartsız destekleyeceğimizi ifade ediyoruz” diyerek kendilerini uğurladığını ifade etti.

 

Bu vesileyle, siyasi söylemlerinden dolayı şiddete maruz kalan Sayın Selçuk Özdağ’a bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, şunu da ifade etmek isteriz ki; Türkiye’yi yönetenler kendi can ve mal güvenlikleri için her gün onlarca güvenlik mensubunu seferber ederken, Cuma namazını eda etmek üzere evinden çıkan ve geçmişte yaşanan çok zor süreçlerde büyük bedeller ödemiş olan savunmasız bir siyasetçinin başkent Ankara’nın orta yerinde darp edilmesi son derece düşündürücüdür.

 

Bu cümleden olarak; başta iktidar partisi ve ortağı olmak üzere, tüm siyasi parti yetkililerini bu tür şiddet olaylarına karşı sorumluk almaya davet ediyoruz. Fikirlerin ve düşüncelerin kaba kuvvetle bastırılması asla mümkün değildir. Bu arada geçmişte yaşanan Refah Partisi’ni kapatma sürecinde yaşanan acı olaylarda görüldüğü üzere; inanç, düşünce ve fikirlerin üzerleri betonla kapatılmaya kalkışılsa bile, betonun altında filizlenen ‘bahar çiçeği’nin betonu hızla delerek gün yüzüne çıkıp yeniden boy vereceği muhakkaktır.''dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ

 


13.3° / 9°
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,16% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2240,47% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00