YRP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DOĞAN BEKİN'DEN VEFATININ 13.YILDÖNÜMÜNDE NECMETTİN ERBAKAN AÇIKLAMASI

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılı olduğunu anımsatarak, onu rahmet ve minnetle yad ettiklerini dile geti

Ankara 28.02.2024 19:07:00 0
YRP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ DOĞAN BEKİN

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 13. yılı olduğunu anımsatarak, onu rahmet ve minnetle yad ettiklerini dile getirdi.

 

Yeniden Refah Partili Bekin, Türkiye'nin iç ve dış tehditlerden korunması, milletin maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulması için Necmettin Erbakan'ın fikirlerine kulak verilmesi gerektiğini söyledi.

"Yeniden Büyük Türkiye" hedefine ulaşmayı şiar edinen Erbakan'ın ortaya koyduğu alternatif fikir, proje ve çözüm önerilerinin bugün daha iyi anlaşıldığını belirten Bekin, Milli Görüş'ün iktidar ve belediyedeki hizmetlerini incelemek ve tanımakta yarar olduğunu söyledi.

Bekin, Necmettin Erbakan döneminde yapılan çalışmalara değinerek, yerel yönetimlerde Milli Görüş döneminde çöp, çukur, çamur sorununun tarihe gömüldüğünü belirtti.

Milli Görüş döneminde işçi, memur, emeklinin rahat nefes aldığını anlatan Bekin, şöyle konuştu:

"Bütün bu gerçekler ışığında bugün yapılması gereken, ülkemizin iç ve dış tehditlerden korunması, milletimizin maddi ve manevi sıkıntılardan kurtulması için, Erbakan Hocamızın öncülüğünde Milli Görüş tarafından gerçekleştirilen efsane hizmetlere yeniden kavuşmak için, vakit geç olmadan Erbakan Hocamıza kulak vermek, Milli Görüş'e sarılmaktır. Cenabıallah 'dünden bugünü anlatan' Erbakan Hocamıza gani gani rahmet eylesin. Tüm bu efsane hizmetlerin yapılmasına vesile olan Erbakan Hocamızdan Allah razı olsun."

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19