YÜCEL CEYLAN SANKİ BELEDİYE BAŞKANI?

CEYTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Ceylan, halkın içinde, onların sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

3.05.2016 23:37:23 0
YÜCEL CEYLAN SANKİ BELEDİYE BAŞKANI?
CEYTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Ceylan, halkın içinde, onların sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

CEYTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Ceylan, halkın arasında turlamaya devam ediyor. Mersin halkıyla samimi diyaloglar kuran Ceylan, vatandaşların sorunlarını çözmek için adeta seferber olmuş durumda. 2014 yerel seçimlerinde CHP Yenişehir Belediye Başkan Aday Adayı olan Yücel Ceylan, seçilmiş bir belediye başkanı gibi vatandaşların arasında geziyor, mahallelerin ve mahallelinin sorunlarıyla birebir ilgileniyor. Ceylan’ın vatandaşlarla olan bu diyalogu da halkın takdirini topluyor.

“MERSİN BİZE HER ŞEYİ VERDİ SIRA BİZ DE”

CEYTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Ceylan son olarak Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret etti. İlk olarak Mahalle Muhtarı Mehmet Alavlı’yı ziyaret eden Ceylan, burada mahallenin sorunları ve talepleriyle ilgili Muhtar Alavlı ile görüş alışverişinde bulundu. Ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan engelli Sultan’ı ve ailesini ziyaret ederek bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Mahalle ziyaretinin ardından mahalleliyle bir araya gelen Ceylan, “Tüm içtenliğimle söylüyorum. Mersin bize her şeyi verdi. Esnaflık yaptım, ticaret yaptım, su ve simit sattım. Bunları yaparken hep mutlu oldum. Garson da benim, işçi de benim, esnaf da benim, işadamı da benim. Yoksulluğu da yaşadım, zenginliği de. Ancak en büyük zenginlik yaşadığın kente ve ülkeye, topluma hizmet etmektir. Ben halkın içinden biriyim. Şu anda işadamıyım, yatırımlarımız var. Güzel Mersin bize her şeyi verdi, şimdi sıra bende.

Elimden geldiğince Mersinli hemşerilerime, yurttaşlarıma destek olacağımın bilinmesini isterim” dedi.

 

Artuklu Haber Ajansı-Mersin

 
 
 

29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01