Yunus Günce izleyiciden tam not aldı...

Yıllardır oyunculuk, djlik ve televizyon programcılığı yapan Yunus Günçenin şov dünyasında edindiği tecrübelerini anlattığı Kafamda Böcekler Var isimli stand-up gösterisi büyük ilgi görüyor

Turizm 7.11.2013 17:11:46 0
Yunus Günce izleyiciden tam not aldı...
Yıllardır oyunculuk, djlik ve televizyon programcılığı yapan Yunus Günçenin şov dünyasında edindiği tecrübelerini anlattığı Kafamda Böcekler Var isimli stand-up gösterisi büyük ilgi görüyor. İlk olarak önceki akşam Bo Sahnede izleyiciyle buluşan Yunus Günçe, gördüğü ilgiden çok memnun. Günçenin yine Bo Sahnede sergilenecek ikinci gösterisi ise 14 Kasım Perşembe gerçekleşecek.
 
Yunus Günçe, dizi oyunculuğundan radyo programcılığına, televizyon sunuculuğundan djliğe uzanan geniş yelpazeli meslek hayatında biriktirdiklerini Kafamda Böcekler Var isimle stand-up gösterisiyle seyirciyle paylaşıyor. Şimdiye kadar 40tan fazla ilde sahneye çıkan Yunus Günçe, tek kişilik gösterisini şimdilerde İstanbulun yeni kültür sanat mekanı Bo Sahnede sergiliyor. İlk olarak önceki akşam Bo Sahnede izleyicilerle bir araya gelen Yunus Günçenin hayata bakışını ve yaşadığı olayları komedi ile harmanlayarak anlattığı şovunun ikincisi; yine Bo Sahnede 14 Kasım Perşembe  gerçekleşecek.
 
Yaklaşık 1,5 saat boyunca ev hallerinden, ünlü olmanın nasıl bir hayat sunduğuna kadar anekdotlarını güldüren bir üslupla paylaşan Günçe; bıraksanız hiç susmam, o kadar çok anlatacak şeyim var ki dediği stand-up gösterisi, güldürmek için takla atmayan farklı bir mizah anlayışının özgün bir yorumu niteliğinde.
 
BO Sahne
Ağa Hamamı Sokak No: 18 Cihangir Beyoğlu / İstanbul
(Bo Sahne /  Cihangir Çukurcuma istikametine dönünce Asri Turşucunun karşısında, sol çaprazda yer alıyor)


ARTUKLU HABER AJANSI

30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29