YURT AY DER BAŞKANI BULUT`TAN ``MEVLİD KANDİLİ``MESAJI

YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut Mevlid Kandili nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.

29.11.2017 21:31:01 0
YURT AY DER BAŞKANI BULUT`TAN ``MEVLİD KANDİLİ``MESAJI

YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut Mevlid Kandili nedeniyle yazılı mesaj yayımladı.YURT AY DER Başkanı Bulut yayımladığı mesajında:

 

"İnsanlığın hayat ufkuna aydınlık bir devir açan Hz. Muhammed'in kutlu doğumunun yıldönümünü bir kez daha birlik beraberlik duyguları içinde idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hz. Peygamberi sevmek ve O'nu örnek almak demek, insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O'nun örnek ahlâkına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek demektir. Çünkü Hz. Muhammed'in örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü, bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir.

 

Bütün insanlığın kurtarıcısı olan Sevgili Peygamberimizin doğum yıldönümü olan ve insanlığın dirilişinde, karanlığın aydınlığa çıkışında çok önemli bir yere sahip olan mübarek Mevlit Kandili'ni en güzel ve anlamına uygun olarak değerlendirmenin manevi hayatımız için çok büyük bir fırsat olduğu kuşkusuzdur. Mevlit Kandili, Hz Peygamber'in bizlere sunduğu bütün değerleri ve yol gösterici öğütlerini anlama, bu anlayışla yaşama ve yenilenme zamanıdır. Bu vesile ile Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlit Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diler, dualarımızın kabul olması dileğiyle Ülkemiz başta olmak üzere   tüm İslâm aleminin kandilini tebrik ederim" dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00