YURT AY DER`DEN AFYONLU MİNİK ÖĞRENCİLERE GİYECEK DESTEĞİ

YURT AY DER derneği tarafından Organize edilen kampanyaya Maddi destek sağlayan ve isminin açıklanmasını istemeyen sponsorlar tarafından temin edilen spor giyim malzemeleri,Afyon ili ihsaniye ilçesine bağlı ayazini köyü ilkokulunda ihtiyaç sahibi öğrenci

23.04.2017 16:40:11 0
YURT AY DER`DEN AFYONLU MİNİK ÖĞRENCİLERE GİYECEK DESTEĞİ

YURT AY DER derneği tarafından Organize edilen kampanyaya Maddi destek sağlayan ve isminin açıklanmasını istemeyen sponsorlar  tarafından temin edilen spor giyim malzemeleri,Afyon ili ihsaniye ilçesine bağlı ayazini köyü ilkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilere  dağıtıldı.

 

Konu ile ilgili Artuku Haber'e bilgi veren YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut,Şunları söyledi:

 

''Tarih kokan Milli Ruhu içinde bulunan Afyonkarahisar, İhsaniye, (karisar) Ayazini köyü İlkokulda öğrenim gören ve yardım bekleyen yavrularımızı sevindirmek ümidiyle Yurt Ay Der Genel Merkezi yönetimi ve gönüldaşlarla beraber Ankara’dan hareket ettik.

 

İsminin açıklanmasını istemeyen sponsor olan dostlarımız ile Psikiyatri uzmanı Sevda Güner Hanımefendiye, Siyaset uzmanı iş kadını Sayın Neslihan çıtlak çakır hanımefendiye, “Yurt Ay Der Merkezi Genel Sekreteri Sayın Fatma Şahin Bulut hanımefendiye, Çocuklara Gönül vermiş gönüllülerimiz Sayın Ayşe Topbaş hanımefendiye, işletmeci Sayın Hanife Şahin hanımefendiye, ve Yurt Ay Der Genel Merkezi kadın kolları manevi desteğini esirgemeyen Abdullah Ortaç beyefendiye, Neşe Armutcu, Nermin Erdoğdu Erkan, Namuka Batin, Emine Aslan, Fadik Seme, Ayşe Kantık, küçük üyemiz Şebnem Çetin'e katkılarından dolayı yurt ay der olarak teşekkür ediyoruz..” Afyonkarahisar ilinde bizlere eşlik eden bizim için çok değerli Afyon Yurt Ay Der Başkanı İş Adamı Sayın Şerafettin Gerçekçi, Yönetim Kurulu üyesi Sayın Dursun Bulut ve Sayın Tevfik Akdeniz Kimsesiz çocukları koruma Derneği Başkanı Sayın Ferhan Altınbaş ve Sayın Zehra Çınar Çetin hanımefendiyle beraber Saat 13,40 civarında köye ulaştık çocuklarımıza hediyelerini vermek üzere aralarına katıldık. Hediyelerini alan çocuklarımızın sevincine ortak olmalarınızı isterdim gözleri ateş alevi gibi parlıyordu hele hediyelerini alınca o kadar mutlu oldular ki Teşekkür yarışına giren masum çocukların mutlu olmaları bizleri daha çok mutlu etmiştir.

 

Ayazini İlkokul öğrencilerine spor malzemeleri hediye edildiği gibi köyde ihtiyaç sahibi olan ailelere de yardım edilmiştir. Üzüntüm Afyon gibi kültür hazinesine sahip ilimizin İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köy ilkokuluna yapılan etkinlikte yetkili mercilerin bulunmaması bizleri üzmüştür. Tarih kokan köyün durumunu anlamalarını isterim. Bu vesile ile Tüm Ülkemin geleceğini temsil eden çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutlar Barışın olduğu çocukların mağdur edilmediği Güzel Dünya içinde bulunmalarını canı gönülden arzu etmekteyiz. ''Dedi.

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00