YURT AY DER, DEV PROJEYE START VERDİ

YURT AY DER (Yetiştirme Yurtları Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği )ile İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği ``YURTLARDA YETİŞTİK HAYATTA SOSYALLEŞİYORUZ PROJESİ ``tanıtım toplantısı Ankara Aile ve sosyal pol

Gündem 22.10.2015 08:36:32 0
YURT AY DER, DEV PROJEYE START VERDİ

YURT AY DER (Yetiştirme Yurtları Gençlik Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği )ile İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği  ''YURTLARDA YETİŞTİK HAYATTA SOSYALLEŞİYORUZ PROJESİ ''tanıtım toplantısı  Ankara Aile ve sosyal politikalar il Müdürlüğü Anafartalar Caddesindeki  toplantı salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısının sunuculuğunu ise Çubuk Anadolu Birliği Dernek Başkanı, ve YURT AY DER  Genel Başkan yardımcısı  Nermingül Erdoğdu 'nun  üstlendiğ tanıtma Programına ,İstiklal Marşının okunması ve ardından saygı duruşu ve şiir ezgileriyle başlandı.

Yurt Ay Der Genel Başkanı Kudret Bulut  yaptığı açılış konuşmasında:İşe yerleşen çocuklarımızın ve gençlerimizin sıkıntı yaşadığını yaşadıkları sıkıntıyı dile getiremedikleri çözüm yolları bulamadıkları için bu proje çocuklarımızın önünü açmak üzere hayata geçirdiklerini belirtti.

Ankara Aile ve sosyal politikalar il Müdürlü  Selim Çelenk, programın açılışında yaptığı konuşmada, “’Biz, bir insan bir âlem!’ sloganıyla yola çıktık. Yüce Allah, Kur’an-ı Kerim’de, ‘Bir insanın dirilişine vesile olan bir âlemi diriltmiş gibidir. Bir insanı öldüren bir âlemi öldürmüş gibidir.’ buyuruyor. Korunma ve bakımından sorumlu olduğumuz çocuklarımıza bu duygu ve düşüncelerle yaklaşmaya çalışıyoruz. Bizim sırat köprümüz budur. Bıçaksırtı bir işin içindeyiz. Dualarınızı, desteklerinizi lütfen eksik etmeyin.” dedi.
İl Müdürlüğünün yaptığı çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler veren Çelenk, “Bu alanda çalışmak Allah’ın bir lütfudur. Ama kıymetini bilmemiz lazım. Omuz vereceğiz. Hep birlikte bir şeyler yapacağız. Teşrif ettiniz geldiniz. Sizlere her zaman ihtiyacımız var.” diye konuştu.

Proje tanıtımını toplantısına YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut ve Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro yer aldı. Ankara Aile ve sosyal politikalar il Müdürü Selim Çelenk,Ankara ve Anadolu'da eğitim, kültür, üretim ve verimliliği artırmak için kurulan Başkent Ankara ve Anadolu Konfederasyonu (BAŞKON)Konfederasyonu Genel Başkanı ,Gazeteci Mehmet Akyol,Kıbrıs Merkez Bankası Başkanı Erdoğan Küçük ,, DPB uzmanı Hüseyin Boğa , Kültür bakanlığı Emekli.Genel müdür yard. Nejdet Gökçe, Kızılay Ankara Şube Başkanı Ahmet Hizanlıoğlu, ÇSGB Başmüfettişi  Mehmet Altınparmak, Ateş Danışmanlık ve İnsan Kaynaklar Genel müdürü Aynur Ateş,  Av. Aytekin Aydın,   Av Gökay Çağlaralp Gültekin, Haymana Anadolu Birliği Genel Başkanı Rasim Koyuncu, Tüm Karadeniz İlleri Kültür Turizm Eğitim Derneği Genel Başkanı Osman Işık, Türkiye Yelken Federasyon Genel Sekreteri   Mehmet Şahin. Dkd Eğitmeni Aytekin Erdoğan. Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Şube Müdürü  Hasan Şen ile  Eski TRT Sipikeri ve CHP  Eski Ankara Kadın Kolları Başkanı  Canan Kumbasar  da katıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79