YURT AY DER GENEL BAŞKANI BULUT DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ

Yurt Ay Der Genel Başkanı Kudret Bulut 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini sert bir dille eleştirerek,"Demokrasiye hiçbir müdahale kabul edilemez, tüm kesimler ve kurumlar olarak demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza s

23.07.2016 18:54:18 0
YURT AY DER GENEL BAŞKANI BULUT  DARBE GİRİŞİMİNİ LANETLEDİ

Yurt Ay Der Genel Başkanı Kudret Bulut 15 Temmuz  tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini sert bir dille eleştirerek,"Demokrasiye hiçbir müdahale kabul edilemez, tüm kesimler ve kurumlar olarak demokrasimize ve demokratik kurumlarımıza sahip çıkmalıyız" dedi.

Başkan Bulut,"Vatandaşı olmakla kıvanç duyduğumuz, vatanı ve milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve aziz mliletimiz 15-16 Temmuz 2016 gecesi, eşi ve benzeri görülmemiş bir ihanet ve terör saldırısına maruz kalmış, bu saldırılarda 208 güvenlik görevlisi ve sivil vatandaşımız şehit düşmüş ve binlercesi de yaralanmıştır. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içinde ve devletimizin değişik kademelerinde bir ur gibi yuvalanmış bulunan  FETÖ adlı ihanet şebekesinin başlattığı bu hareket, gönlü vatan ve millet sevgisi ile dolu asker, polis ve sivil vatandaşlarımızın canlarını ortaya koyarak gerçekleştirdikleri mücadele sonucunda saatler içerisinde berhava edilmiştir.

Devletimizin Cumhurbaşkanını öldürmeyi, meşru yasama ve yürütme organlarını ortadan kaldırmayı, amaçlayan bu hain terör örgütü mensuplarına karşı  halkımız tarafından tarihe altın harflerle geçecek bir destan yazılmıştır.  

Yurt Ay Der Yönetim Kurulu olarak   bütün şehitlerimizi saygı ile anıyor, hepsine Allah'tan rahmet, ailelerine de metanet ve sabır, bütün yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Yurt Ay Der Yönetim Kurulu olarak , devletimize ve milletimize yönelik her türlü kalkışma ve darbe girişimi ile terör saldırılarına karşı gücümüzün sonuna kadar mücadele etmeye ve gerekirse canını dahi vermeye kararlıdır. Bu azim ve kararlılıkla milletimize ve devletimize yapılan bu hain saldırıları ve terör olaylarını şiddetle kınıyor ve telin ediyoruz." açıklamasında bulundu.

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-ANKARA


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88