YURT AY DER GENEL BAŞKANI KUDRET BULUT``EMİNE BULUT``LAR ÖLMESİN``

Emine Bulut`un Kırıkkale`de boşandığı eşi tarafından öldürülmesine bir tepki de YURT AY DER Genel başkanı Kudret Bulut`tan geldi.

24.08.2019 18:13:23 0
YURT AY DER GENEL BAŞKANI KUDRET BULUT``EMİNE BULUT``LAR ÖLMESİN``

Emine Bulut'un Kırıkkale'de boşandığı eşi tarafından öldürülmesine bir tepki de YURT  AY DER Genel başkanı Kudret Bulut'tan geldi.

 

YURT AY DER Gebel Başkanı Kudret Bulut "Yaşanan bu vahşete sessiz kalmıyoruz! Failinin en ağır ceza ile yargılanmasını, toplumumuzda kadın cinayetlerinin artık son bulmasını diliyoruz,bekliyoruz !" dedi.

 

YURT AY DER  Genel Başkanı Kudret Bulut konuya ilişkin yaptığı açıklamafda;

 

''Öldürme olayları dahil aile kavgaları hakkında yıllardır söyleyip geliyoruz. Eğitim, kültür ve insanımızın gönüllerinin imarı çalışmaları hep ihmal edildi.   


 Bunun üstüne, ülkenin inanç ve kültür genlerine her türlü vasıtayla sürekli saldırılarak tahrip edilegelmişken, 2012’den itibaren de, İstanbul sözleşmesi ve 6284 sayılı  kanunla, aileyi uzlaştırıp geliştirme teşvik edilecekken, tam aksine, eşler arasında çıkacak ihtilafı çözüp barıştırma faaliyeti yasaklandı, Emine Bulut gibi pek çok kadın her gün boşanmak ya da ayrılmak istedikleri kocaları, eski kocaları, partnerleri tarafından ölüm tehdidi alıyor ya da öldürülüyor. Kadınların şiddet beyanlarını sorgulayan, nafakayı kaldırtmaya uğraşan, boşanmaları engellemeye çalışan söylem ve politikalar kadınların hayatlarına mal oluyor. Kadın cinayetleri ancak erkek şiddetini önleyerek, erkek şiddeti ise ancak toplumsal cinsiyet eşitsizliğini ortadan kaldırarak son bulabilir”dedi.

 

 Toplum ciddi bir felakete sürüklenmeye devam ediyor, Diyen YURT AY DER Genel Başkanı Kudret Bulut  ,bu netameli İstanbul Sözleşmesi ve bu sözleşmenin uygulamalarından biri olan 6284 sayılı yasa ile.   HALKIN BAĞRINA SOKULAN BU İHANET HANÇERİNİ fazla zayiat vermeden çıkarmak, ÖNCE BU İKTİDARIN, sonra da milleti için mücadele edenlerin  milli ve baş görevidir.


   Yoksa aile kavgaları ve cinayetler hızla artarak devam edecek!..


   Bu böyle biline! diyerek  Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak Üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığını da uyardı.


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9815,32%0,96
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15