YURTAYDER`DEN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

YURTAYDER `den Ankara`da anlamlı iftar yemeği,YURTAYDER Yönetim kurulu,Ankara Selanik Caddesinde bulunan HOT DÖNER`de Özel Yurt Çocukları,Öğretmenleri ve Gönüllü vatandaşlara verdiği iftar yemeği muhteşem geçti.

13.06.2018 10:24:21 0
YURTAYDER`DEN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

 YURTAYDER Yönetim kurulu,Ankara Selanik Caddesinde bulunan HOT DÖNER’DE Bizim için Özel Yurt Çocukları, Öğretmenleri ve Gönüllü vatandaş ve Yurt Ay Der Genel Merkezi yönetim ve üyeleri Ankara Selanik Caddesi 44 numarada bulunan Hot döner Kızılay işletme sahibi Mustafa Macar beyefendi sponsorluğunda verilen iftar yemeği muhteşem geçti. 

 

Devlet korumasında kalan yetim öksüz kimsesiz çocuklarımıza verilen anlamlı iftar yemeği, YURTAYDER Genel Merkez Yönetim kurulu tarafından  HOT DÖNER’ DE bizim için Özel Yurt Çocukları, Öğretmenleri ve Gönüllü vatandaşlara verdiği iftar yemeği muhteşem geçti.


 YURTAYDER Genel Merkezi tarafından verilen İftar yemeğine, bizim için Özel Yurt çocukları, Öğretmenleri, Yazar ve Siyaset Adamları Bürokrat, Milletvekileri, iş adamı Şahin Kaya   ile Bizim için çok değerli her zaman yanımızda olan Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç beyefendiye ve eşi Emekli Mamak ilçe Nüfus Müdürü Suat Ortaç  ve YURT AY DER Yönetim Kurulu üyeleri ve Gönüllü vatandaşlar katıldı. 


Yazar Abdullah Çağrı Ergün’ün duasının ardından başlayan iftar yemeği ve Ardından YURTAYDER Genel Başkanı Kudret Bulut  yaptığı konuşmada Tüm katılımcılara “İçin acıyarak verilen iftar yemeğinde; Gençlerin Yeşil Çayır Gibi Biçildiği Günümüzde; Ülkemin Dağında Taşında Toprağında Şehit düşen aslanlarımın inşallah Allah cc makamınız cennet eyler, Yakınlarına ailesine Allah cc den sabır diliyorum.diye başladığı sözün ardından Yurt Ay der Genel Başkanı olarak tüm katılımcılara Teşekkür ederim''Dedi.

 

Ülkemizin Geleceği olan Gençlere çok önem verdiklerini belirten Bulut ,Öğrencilere birer kitap Hediye ederek,kitapları mutlaka okumalarını rica etti.  


Kudret Bulut, kardeşlik duygularının ve doslukların en üst seviyeye ulaştığı şu mübarek günlerde   Gençlerle ve siz dostlarımızla iftar sofrasında buluşmanın keyfini yaşadık. Bu akşam  bizleri yalnız bırakmayarak iftarımıza icabet eden tüm arkadaşlara dostlara gönül elçilerine teşekkür ediyorum.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00