YÜRÜYEN MERDİVENLERİN ELEKTRİK PANOSUNDAKİ ENERJİYİ KESTİLER
Ankara’da metro hatları ile alt ve üst geçitlerde hizmet veren yürüyen merdiven, asansör ve engelli platformlarına yönelik kasıtlı sabotajlar sürüyor.
Ankara’da metro hatları ile alt ve üst geçitlerde hizmet veren yürüyen merdiven, asansör ve engelli platformlarına yönelik kasıtlı sabotajlar sürüyor.
Son olarak İvedik Alt Geçidi’ndeki yürüyen merdivenin elektrik panosuna bir grup gencin müdahale ederek enerjisini kestikleri, güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.
Bu olay sabotaj girişimlerinin geldiği son noktayı gözler önüne serdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi; kamuya ait yürüyen merdiven, asansör ve engelli platformlarını kasıtlı şekilde durduran, zarar veren veya tehlikeye atan kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya devam ediyor.
Belediye yetkilileri, bu tür eylemlerin yalnızca kamu malına zarar vermekle kalmadığını, aynı zamanda binlerce vatandaşın günlük ulaşımını da sekteye uğrattığını vurguladı.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



