ZAHİRECİLER DERNEĞİ BAŞKANI ÖTER?DEN BAYRAM MESAJI.

Kızıltepe Zahireciler ve Hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mardin 24.06.2017 09:57:34 0
  ZAHİRECİLER DERNEĞİ BAŞKANI ÖTER?DEN BAYRAM MESAJI.

Kızıltepe Zahireciler ve Hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Öter mesajında “Büyük bir manevi huzurla yerine getirilen ramazan ayının ardından bayram günlerine ulaşmanın, buruk bir mutluluğunu yaşıyoruz. Ortadoğu ve sınırlarımız ateş topuna dönmüş durumda.                                             İslam coğrafyasında yaşanan acı olaylar, akan kan ve gözyaşı nedeniyle, yürekleri yakan, vicdanları sızlatan bir tabloyla karşı karşıyayız. Masum insanları hedef alan, yaşam hakkını ve insan onurunu hiçe sayan saldırılar, bazen vahşet ötesine geçiyor. Ezici çoğunluğu Müslüman olan bu coğrafyada yaşananlar  bizlerde büyük endişe ve üzüntü yaratmaktadır.                 Acı olan Emperyalistlerin oyuncağı olmuş  Müslümanların  birbirini kırması,mazlumun,zalimin,maktulün ve katilin Müslüman olmasıdır.

 

Tüm bu olumsuzlukların içerisinde inanlar olarak  Gücü ve rahmeti her şeyi kuşatan Rabbimizden dileğim bu mübarek  günlerin yüzü suyu hürmetine Başta Ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah’ın biran önce gelmesi ve  dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan acıların son bulmasıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mardin halkımızın ve İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.  İnsanların acı ve kederden uzak, huzur içinde bayram geçirmesini Cenabı Allah’tan diliyorum.”Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22