ZAHİT MUNGAN`DAN ?UÇURTMAMIN GÖZÜNDEN MARDİN? SERGİSİ

Yaptığı ilginç uçurtmalarla birçok uluslar arası birincilikleri bulunan Martı Uçurtma Kulübü üyesi; Zahit Mungan, çocukluğundan beri Mardin Kalesi`ne çıkma hayali yaşadığını belirterek, kaleye çıkamadığı için bu hayalini gökyüzünde uçurtmaya bağladığı kam

Mardin 28.11.2015 23:31:47 0
ZAHİT MUNGAN`DAN ?UÇURTMAMIN GÖZÜNDEN MARDİN? SERGİSİ

Yaptığı ilginç uçurtmalarla birçok uluslar arası birincilikleri bulunan Martı Uçurtma Kulübü üyesi; Zahit Mungan, çocukluğumdan beri Mardin Kalesi'ne çıkma hayali yaşadığını belirterek, kaleye çıkamadığı için bu hayalini gökyüzünde uçurtmaya bağladığı kamera sistemi ile çektiği Mardin Fotoğraflarını bu kez Adana'da sergiledi.

''Uçurtmanın Gözünden Mardin''Fotoğraf Sergisi ile Adana'da Gönülleri Fetheden Zahit Mungan'ın Yanında Mardin ve Mardinlilerin Gönlünde özel bir yeri olan ve Kendisi de bir Fotoğraf Sanatçısı olan Eski Mardin Halk Sağlığı Müdürü,Yeni Adana Sağlık Müdür Yardımcısı Uzman Dr.Nureddin Özdener destek verdi.

Hayalini kurduğu Mardin Kalesi ve Mardin havadan görünümlerini, Uçurtmanın gözünden çektiği hava fotoğraflarını büyük başarıyla tüm dünyaya izlettiren ve sevdiren Zahit MUNGAN inanılmaz yeteneğini bu seferde Adana AFAD’ DA sanata duyarlı ve Mardin Sevdalıları ile  buluşturdu.

    Hava Fotoğraf sergilerinin 3.’sünü  Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği, Kasım Gülek Fotoğraf Sanat Galerisi Seyhan/Adana 28 Kasım 2015 18.30’da  sergileyen Zahit Mungan'ın sergi açılışında;  Adana Halk Sağlık Müdür Yardımcısı Nurettin Özdener, İlk Haber Köşe Yazarı M.Demirel Babacanoğlu, fotoğraf sanatçıları, sanatla ilgili ve sanata duyarlı birçok kişi yalnız bırakmadı.

35. hava fotoğrafını sergileyen Zahit Mungan, sergisi kokteyl eşliğinde ve yoğun ilgi ve meraklı sorularla karşılaştı. Sergide uçurtma ve hava fotoğrafları hakkında birçok teknik bilgi aktaran Zahit Mungan, bu bilgiler ışığında hava fotoğraf çekimi ile canlı animasyon hazırlandı. Sergi açılışından sonra Nurettin Özdener ve Zahit Mungan uçurtmalar hakkında ve hava fotoğrafı sergisi hakkında 1 saate yakın konuşma yaparak bilgi  verdi.1 hafta sürecek hava fotoğraf sergisine ilginin artarak sürmesi bekleniyor.

     Fotoğraf severlerle ve fotoğraf sanatçıları ile birlikte 29 Kasım’da gerçekleştireceği uçurtmanın gözünden Adana’ yı havadan fotoğraflayacağını söyleyen Zahit Mungan kendisine ve sanatına olan ilgiden ötürü gösterilen yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ADANA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88